INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Aproape de fractură » Chivu riscă să piardă startul campionatului în Italia

La Inter din 2007, Chivu tocmai și-a prelungit contractul cu pentru încă 3 sezoane, pînă în 2015
La Inter din 2007, Chivu tocmai și-a prelungit contractul cu pentru încă 3 sezoane, pînă în 2015

Articol de - Publicat sambata, 04 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 20:18

Fundaşul Interului va sta pînă la 3 săptămîni după contuzia la al doilea deget de la piciorul drept suferită joi, cu Hajduk Split (3-0).

Chivu a plecat cu ghinion în al 5-lea său sezon la Inter. Remarcabil în centrul defensivei, joi, la 3-0 cu Hajduk Split în prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League, românul s-a ales cu o contuzie puternică la al doilea deget de la piciorul drept.

Leziunea a suferit-o spre finalul primei reprize, dar a strîns din dinţi şi a continuat după ce-a primit îngrijiri. La reluare n-a mai ieşit însă de la cabine. Durerile erau prea mari şi s-a temut de ce e mai rău.

Rezonanţa magneto-nucleară la care a fost supus ieri a exclus o fractură. Numai că şi contuzia pe care a evidenţiat-o e suficient de serioasă pentru a-l ţine pe tuşă între două şi trei săptămîni.

Ceea ce înseamnă că-şi poate lua gîndul de la returul cu Hajduk, programat joia viitoare, şi e în pericol să rateze inclusiv startul noi ediţii de campionat. Inter debutează pe 26 august, în deplasare, la Pescara.

Zid în apărare
Pînă cînd s-a lovit şi i-a cedat locul lui Samuel, Chivu a făcut zid în faţa croaţilor şi a ieşit bine din defensivă cu mingea, ajutînd la construcţie. "Mai întîi i-a ţinut departe pe mijlocaşii adverşi, pornind acţiunea în fazele în care Cambiasso nu cobora în ajutorul apărării", l-a lăudat Gazzetta dello Sport, care i-a dat 6,5.

"Bun şi atent, mai ales cînd a trebuit să repare amneziile lui Nagatomo. Evoluţie pozitivă pînă cînd s-a lovit la piciorul drept şi a trebuit să iasă" (Agenţia fcinternews.it)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
th3dog
th3dog  •  04 August 2012, 09:04
Postat de kilimanjaro pe 04 August 2012, 08:14

Chivu, iar ? Suspect de fractură la deget. De ce, a batut vantul la Split :))))

sigur nu a cazut iar pe scari mort de beat?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 August 2012, 08:14

Chivu, iar ? Suspect de fractură la deget. De ce, a batut vantul la Split :))))

1800kappa
1800kappa  •  04 August 2012, 07:08

Forza inter!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează