INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ar fi cel mai important transfer din istoria recentă! Presa din Anglia anunță că Ciprian Tătărușanu e pe lista lui Liverpool

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 15:21

Aflat în a doua jumătate a carierei, Ciprian Tătărușanu, 32 de ani, ar putea prinde un transfer de-a dreptul revoluționar.

Goalkeeper-ul lui Nantes se află pe o listă întocmită de presa din Anglia cu posibilii înlocuitori ai lui Simon Mignolet, belgianul devenit rezervă la Liverpool după venirea starului Alisson Becker de la Roma.

"Mignolet nu vrea să rămână a doua opțiune la Liverpool, așa că echipa trebuie să caute o nouă rezervă. Având o bogată experiență în Premier League, jucând pentru Chelsea și Arsenal, veteranul Petr Ceh ar putea fi ales. O altă opțiune este Adrian, de la West Ham.

Pe lista celor cu care se poate discuta în această lună se află Ciprian Tătărușanu de la Nantes, care se află la gruparea franceză din 2017, după ce a evoluat trei sezoane în Italia, la Fiorentina", au scris jurnaliștii de la Liverpool Echo.

Cotat pe transfermarkt la 4 milioane de euro, Tătărușanu, care a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina și Nantes, ar putea prinde astfel cel mai important transfer al carierei, o încununare pentru evoluțiile solide pe care le-a avut de-a lungul sezoanelor. 

57 de meciuria strâns Ciprian Tătărușanu în tricoul primei reprezentative, pentru care evolueză din 2010 și unde e titular incontestabil

Vezi și: Vrea să plece de la Sparta Praga: "E clar. Se va găsi altă echipă unde să joc" » Se destramă colonia de români

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
10207491963042615
John Green  •  02 Ianuarie 2019, 09:40

Asta e gluma anului 2019, Tontorusanu la Liverpool...la ora actuala Liverpool este una dintre cele mai tari echipe din lume, daca nu chiar cea mai tare, si presa din romanika il vede pe saracul asta jucand acolo???? hahaha e vorba de LIVERPOOL nu FSB ;)

satyricon
satyricon  •  02 Ianuarie 2019, 04:36

Tatarusanu trebuia sa iasa fotbalistul anului 2018 la noi. La cum a jucat la Nantes si la Nationala merita!

peluza
peluza  •  01 Ianuarie 2019, 21:00

Dai o bere daca Man sparge recordul lui Stanciu? La Roma joacă un ceh care e o clasa și sub Florin Tanase.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează