INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Are cel mai tare agent » Jucătorul român care va fi impresariat de Jorge Mendes

Jorge Mendes, 49 de ani, a fondat în 1996 GestiFute, devenită cea mai puternică agenţie de impresariat din lume
Jorge Mendes, 49 de ani, a fondat în 1996 GestiFute, devenită cea mai puternică agenţie de impresariat din lume

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 22:48

Românul David Vraciu, 12 ani, mijlocaş la Real Madrid, va fi impresariat de Jorge Mendes, portughezul care îi reprezintă pe Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho.

"E cel mai important om din fotbal?", se întreba The Guardian despre Jorge Mendes, impresarul portughez al vedetelor. Iar răspunsul nu era departe de adevăr! Cu o listă impresionantă la care se adaugă, de săptămîna trecută, şi un român: David Vraciu, 12 ani, mijlocaş la Real Madrid!

Puştiul din Bacău are "colegi" celebri: de la antrenori precum Jose Mourinho şi Luiz Felipe Scolari la staruri de pe gazon. Printre ele: Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao, David de Gea şi Angel di Maria!

Nu ar fi primul român: Cristian Ponde, 19 ani, fotbalist care joacă pentru "naţionalele" de juniori ale Portugaliei şi Sporting Lisabona, a semnat în 2014!

4 cluburi mari a avut Vraciu la juniori: Steaua, Academia Hagi, Barcelona şi Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andyschleck
andyschleck  •  20 Ianuarie 2015, 17:21

Ce ,centru bun de juniori era la Bacau si primaria nu a mai facut nimic .. s-a ales praful de el ... nici pentru Chiriches si Pantilimon nu aveti vreun merit .. a trebuit sa plece in alta parte ca s-a ales praful de tot ... daca tineati echipa in prima liga mai dadea Bacaul fotbalisti pentru loturile nationale ,au fost atata timp campioni nationali la juniori .. dar Stavarache a distrus sportul bacauan ....

prepaid243
prepaid243  •  20 Ianuarie 2015, 11:07
Postat de reddog pe 20 Ianuarie 2015, 09:12

4 cluburi mari din care erau 3 real si barca Viitorul e echipa mare????????????????????????????????? steaua e echipa mare????

Daca o compari cu dINAMO, da, e echipa mare. Daca o compari cu Real sau Barca, atunci nu, nu este. Hai ca e logica de bun simt!

leroiv72
leroiv72  •  20 Ianuarie 2015, 10:55

"4 cluburi mari a avut Vraciu la juniori: Steaua, Academia Hagi, Barcelona şi Real" cum adica "a avut"...? a fost actionarul majoritar/patronul lor, sau cum? sau stimabilul jurnalist a vrut sa spuna ca A EVOLUAT la grupele de juniori ale respectivelor cluburi...?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează