INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Aris - Panathinaikos 0-1 » Boloni a fost numit „hoț de găini român” de către președintele lui Aris! PAO îl vrea aspru sancționat pe rival

Ladislau Boloni
foto: Imago
Ladislau Boloni foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 10:02 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 21:51

Antrenorul lui Panathinaikos, Ladislau Boloni, îi reproșa arbitrului unele decizii din prima repriză când a început conflictul cu Theodoros Karypidis. Ambele cluburi vor să facă plângere.

Un meci tensionat pentru Loți Bölöni la Salonic, pe terenul lui Aris. Mai ales la pauză. Deși Panathinaikos conducea, 1-0, antrenorul atenienilor i-a reproșat „centralului” Sidiropoulos câteva decizii luate în prima repriză. Pe tunel, s-a certat însă cu președintele adversarilor, Theodoros Karypidis. Potrivit site-ului elen gazzetta.gr, fiecare club are varianta sa și intenționează să facă plângere pentru acest incident.

Boloni ar fi fost numit „hoț de găini român” de către președintele lui Aris.

Aris are o altă versiune. Karypidis, care obișnuiește să discute cu propriii jucători în vestiar la meciurile de acasă, i-ar fi cerut să se liniștească, Bölöni urlând la el: „Taci!”. Apoi, un schimb dur de replici între cei doi.

La finalul partidei, alt conflict, pe teren. Benalouane, stoperul francez al gazdelor, a sărit la bătaie. Îl urmărea pe Juankar, fundașul stânga spaniol al verzilor. Atunci a intervenit Bölöni, care i-a calmat pe amândoi. Pe Benalouane l-a luat în brațe, vorbind cu el în franceză. 

4 meciuri consecutive fără gol primitare Bölöni la Panathinaikos (trei victorii și un egal)

Chiar dacă e înconjurat de mulți oameni, antrenorul este singur. Și, când ești singur, trebuie să înfrunți și să rezolvi problemele.
- Laszlo Bölöni, antrenor Panathinaikos

I-a dedicat victoria soției

La interviul pentru Nova Sports, televiziunea care are drepturile asupra campionatului grec, Bölöni a dezvăluit: "Pentru mine, această zi de duminică este importantă și din alt punct de vedere. E ziua soției mele. I-am trimis flori și o aștept să vină în Grecia". 

„Tunelul” Panathinaikos

Întrebat dacă victoria cu Aris o ajută pe Pana să iasă din "tunelul" problemelor, antrenorul a replicat sugestiv: "Știți autostrada care leagă Franța de Italia? Sunt 50 de tuneluri, unul după altul. Așa este Panathinaikos". Adăugând: "Îmi doresc să-mi las amprenta la acest club". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Fostul elev al lui Șumudică a izbucnit: „Lipsă de respect! A făcut o minune, iar tu îi dai salariu mai mic?”

Prăbușire totală pentru Adrian Petre! Unde poate ajunge atacantul lui FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
100340135256718
Adan Tautu  •  18 Ianuarie 2021, 22:07

In final care-i varianta corecta? Hot de portofele sau hot de gaini? Eu nu inteleg acesti ziaristi facuti la apelul bocancului.

bazinga
bazinga  •  18 Ianuarie 2021, 21:23
Postat de Alexandru Platon pe 18 Ianuarie 2021, 21:00

Boloni este mai roman decit Becali,....

NICIODATA ! SPUI PROSTII, NU GANDESTI CE SCOTI PE GURA, SORRY !

839217949507304
Alexandru Platon  •  18 Ianuarie 2021, 21:00

Boloni este mai roman decit Becali,....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează