INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Arrivederci, Roma! » Vlad Chiricheş rămîne deocamdată la Tottenham şi primeşte un contract nou. De consolare?!

Chiricheș nu scapă de Hazard. Belgianul a fost coșmarul său în duelul din tur cu Chelsea
Chiricheș nu scapă de Hazard. Belgianul a fost coșmarul său în duelul din tur cu Chelsea

Articol de - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 21:47

”Tricolorul” ar urma să primească mai mulţi bani. Potrivit actualului acord, scadent în 2018, el cîştigă 1,2 milioane de euro pe an.

Roma şi-l dorea, Vlad Chiricheş îşi dăduse acordul, dar cu Tottenham e imposibil să faci afaceri ieftine. Dacă Real s-a convins în 2013, cînd a scos din buzunar 94 milioane euro pentru Gareth Bale, ieri a venit rîndul italienilor s-o afle.

Oferta lor, împrumut pînă-n vară, pentru 500.000 euro, cu opţiune de cumpărare, nici măcar nu s-a apropiat de pretenţiilor londonezilor: 3 milioane pînă la 1 iulie, cu obligativitate de cumpărare!

Oricum, din toată această poveste, Chiricheş are şi de cîştigat. Potrivit unor surse din anturajul clubului, Spurs vor să-i facă un nou contract. Nu se cunosc cifrele, dar se pare că "tricolorul" va primi un salariu mai mare de 1,2 milioane euro anual, cît îi garantează acordul în vigoare din 2013.

Mai rămîne locul în echipă. În condiţiile unei concurenţe dure, ex-stelistul şi-a creat un atu demonstrînd că poate evolua şi pe flancul drept al apărării, nu doar în centru. Acesta, se pare, este şi motivul pentru care managerul Mauricio Pocchetino a decis să-l păstreze. Deocamdată.

5 ani e durata contractului pe care Chiricheş l-a semnat cu Tottenham în vara lui 2013. Englezii i-au plătit Stelei 8,5 milioane euro

2 luni au durat negocierile dintre Roma şi Tottenham pentru Chiricheş. Romanii l-au vrut şi-n 2013, dar Spurs au oferit mai mult

6 meciuri a bifat Chiricheş la Tottenham în Premier League 2014-2015, din 23 posibile. În total, 474 minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
danger.
danger.  •  03 Februarie 2015, 11:23
Postat de rhadoo21 pe 03 Februarie 2015, 10:49

Pai in alea 4 meciuri a facut cea mai buna aparare :))). Si chiriches a jucat la inceput ca sa vada cum se descurca si au vazut 0 barat. Gardos trebuie sa demonstreze nu incepe echipa cu el la Southhampton

la Newcastle pe 17.01 titular , la Man. Utd. pe 11.01 a intrat in min 21 !!!! fara sa fie cineva eliminat ! , cu Arsenal pe 01.01 titular , cu Chelsea pe 28.12 a jucat ultimele 30 min si a inghetat rezultatul ( 1-1 ) deci cum este ???

rhadoo21
rhadoo21  •  03 Februarie 2015, 10:49
Postat de danger. pe 03 Februarie 2015, 10:33

bai prostule , Gardos a jucat in 4 din ultimele 5 meciuri , in ultimul cu Swansea nu a jucat si au pierdut , Southampton are cea mai buna aparare din Anglia , vorbesti ca prostul fara sa stii nimic !

Pai in alea 4 meciuri a facut cea mai buna aparare :))). Si chiriches a jucat la inceput ca sa vada cum se descurca si au vazut 0 barat. Gardos trebuie sa demonstreze nu incepe echipa cu el la Southhampton

kossu
kossu  •  03 Februarie 2015, 10:39

Să fim serioși, Tottenham a semnat în ultima zi de mercato un precontract cu Reid, care se va alătura lui Spurs din vară. Chiricheș devine astfel a CINCEA variantă pentru postul de fundaș central. Dacă n-a plecat acum de acolo nu înseamnă că Pochettino nu mai poate de grija lui. Pur și simplu cei de acolo (de o anumită origine etnică binecunoscută pentru orientarea mercantilă) nu vor să piardă prea mulți bani dintr-o afacere ratată și țin la preț, atât. Chiricheș mai are doar un avantaj - poate să joace și pe dreapta (dar, desigur, mult mai prost decât titularul de drept, Walker) - atât îl mai ține la Spurs. Dar mi-e că anul ăsta îl vom vedea mai mult pe bancă sau în tribună decât pe teren.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează