INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Asta nu i se mai întâmplase lui Răzvan Marin » Scos din lot la Ajax!

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 19:58

Răzvan Marin, 23 de ani, nu a mai fost nici rezervă la ”lăncieri”. A făcut deplasarea în Spania, dar a văzut meciul cu Getafe din tribună. Echipa olandeză a pierdut, 0-2 în turul ”16-imilor” Europa League.

Situația lui Răzvan Marin devine tot mai îngrijorătoare. După ce Ajax a refuzat să-l lase să plece în mercato de iarnă, fie și împrumut (avea mai multe oferte, clubul cel mai insistent fiind Bruges), "tricolorul" nu a mai jucat decât într-un singur meci din cele șapte disputate de Ajax de atunci: 90 de minute la 7-0 cu Spakenburg (D3) în "optimile" Cupei Olandei.

La alte cinci a fost rezervă. Joi însă, la partida cu Getafe (0-2 în turul "16-imilor" EL), o veste și mai rea. Antrenorul Erik ten Hag nu a mai avut loc pentru el nici pe bancă.

Deși a făcut deplasarea în Spania, nu a fost trecut pe foaia meciului. Ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Nici măcar în grupele Champions League, când nu a jucat niciun minut, dar a fost rezervă. 

16 meciuria jucat Răzvan Marin la Ajax în acest sezon în toate competițiile (două assisturi)

Citește și:

Prima reacție a lui Gică Hagi, după prestația magică a lui Ianis: „E mare!” + „N-am avut lacrimi în ochi, mi-era frig”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
105662257060988
Eugen Qy  •  29 Februarie 2020, 11:58

Asa cum era de altfel de asteptat, R.Marin nefiind un C.Ronaldo sau Mesi, nu avea cum sa se impuna la Ajax si sa ia postul de TITULAR in primire ! Mai ales fiind ROMAN, la Ajax, ca si la alte echipe occidentale, daca nu esti vreun Cruiff, Muler, Gascione, Neskens, Gullit, nu ai nicio sansa... In tara mai ai sansa sa te afirmi jucând binisor, din 3 in 3 meciuri , pe când ACOLO, mai ales fiind ROMAN, ar TREBUI sa iti scuipi plamanii la TOATE antrenamentele si sa faci la fel dupa fiecare meci, cel putin primele 15 meciuri, ca sa ai cat de cat loc in echipa alora !

vishnu
vishnu  •  21 Februarie 2020, 22:10

L-au lasat in tribuna ca se vede mai bine decat de pe banca. Vor sa-i cumpere si loja, sa se simta baiatul confortabil.

123701992342236
Marcello Kazan  •  21 Februarie 2020, 21:56

90% e VINA LUI pentru situatia in care se afla... E clar ca NU are singe in 'instalatie'... La Ajax e clar ca mai jos de atit NU se poate... A ajuns de ***-o... La Ajax NU-SI VA REVENI NICIODATA... S-a sters 'pe jos' cu el PREA MULT iar la ora actuala am impresia ca Razvan Marin nu mai e in stare sa joace nici in curtea scolii asa ca ce sa mai vorbim de Ajax... Asta e, cind intri pe teren, NIMENI nu poate juca pentru tine... Trebuie sa arati si sa convingi ca MERITI sa fii acolo, altfel la-revedere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează