INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Atac violent la adresa lui Mircea Lucescu! Rușii îl fac praf: "Devii plictisitor! Ce atinge devine ridicol, o farsă! Totul e putred și miroase urât"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2017 12:32

Mircea Lucescu e desființat în ziarul Sovețki Sport, după ce a dat iar vina pe arbitraje și Federație pentru eșecul înregistrat la Zenit, echipă de la care a plecat recent, după doar un an. "Lasă-ne în pace, te rugăm! Ajunge cu atâtea scâncete, devii plictisitor".

Presa moscovită continuă războiul cu Mircea Lucescu și după ce antrenorul român a plecat de la Zenit. Într-un editorial din Sovețki Sport, Alexei Andronov îl atacă violent. "Lasă-ne în pace, te rugăm! Ajunge cu atâtea scâncete, devii plictisitor. Ar trebui să-și pună o insignă cu mesajul «Cântecul nostru e bun, să-l mai cântăm o dată». De 20 de ani îl urmăresc și nu s-a schimbat. Vorba proverbului «Câinele bătrân nu poate fi învățat trucuri noi»".

"Inegalabil în arta scuzelor și diversiunii"

"Și fanii lui Zenit au înțeles cât de ridicol devine tot ceea ce atinge Lucescu, iar când atinge de mai multe ori se transformă în farsă. Totul e putred, miroase urât. Și la Șahtior arunca vina pe toți la înfrângeri în afară de el, arbitrii, terenurile, copiii de mingi, strigând «Bravo, federația».

N-are egal în arta scuzelor, provocărilor și diversiunii. I-a insultat pe tehnicienii rivali și în Ucraina, pe Gazzaev, Semin, Demianenko, Mihailicenko și pe Rebrov. Nimeni nu se ridică la nivelul lui. De ce s-ar fi comportat altfel în Rusia?", e concluzia lui Andronov. Care susține că, la Donețk, Lucescu era poreclit "Budulai", personaj de etnie romă dintr-un serial sovietic din anii '80. 

2.400.000 €a luat Mircea Lucescu pentru a accepta rezilierea contractului cu Zenit scadent în 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
2001284250089590
Dan Dascalita  •  07 Iulie 2017, 04:29
Postat de rinist pe 06 Iulie 2017, 16:50

Loooooool, ati citit partea asta? "Andronov susține că, la Donețk, Lucescu era poreclit "Budulai", personaj de etnie romă dintr-un serial sovietic din anii '80" :))))))))

Urat si jignitor comentariu!!!!

rinist
rinist  •  06 Iulie 2017, 16:50

Loooooool, ati citit partea asta? "Andronov susține că, la Donețk, Lucescu era poreclit "Budulai", personaj de etnie romă dintr-un serial sovietic din anii '80" :))))))))

rinist
rinist  •  06 Iulie 2017, 16:49
Postat de mioriticul pe 06 Iulie 2017, 14:24

Idolul lui Ioanitoaia ... un fel de Daum al rusilor :))

La cati bani a pompat in Chirilov, Ioanitoaia si sclavetii lui tineri era culmea sa nu primeasca in schimb tot felul de articole slugarnice

Vezi toate comentariile (12)
Comentează