INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Atacat de căpitan! Victor Sanchez i-a reproșat lui Gâlcă discursul de după meciul cu Levante, 1-2

Victor Sanchez, stânga, e din 2012 la Espanyol
Victor Sanchez, stânga, e din 2012 la Espanyol

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2016 00:00

Mijlocașul Victor Sanchez i-a reproșat lui Gâlcă criticile aduse jucătorilor lui Espanyol după 1-2 cu Levante.

Vestiarul lui Espanyol stă să explodeze. Eșecul în fața codașei Levante (1-2) și mai ales criticile aduse jucătorilor de antrenorul Costel Gâlcă - "cel mai dur discurs de când e pe bancă", potrivit cotidianului Marca - au "torpilat" armonia alb-albaștrilor înaintea confruntării de diseară, cu Celta (21:00, Digi 1, Dolce 3).

Victor Sanchez, unul dintre căpitanii care nu demult i-au luat apărarea în fața conducerii clubului, nu l-a menajat deloc pe Gâlcă.

"Nu trebuie să fim zgândăriți în orgoliu pentru ca echipa să dea maximum pe teren. Cu toții suntem conștienți de ceea ce trebuie să jucăm", a punctat mijlocașul catalan.

El i-a reamintit tehnicianului român că "în astfel de momente, delicate, unitatea e esențială. Clubul, antrenorul, suporterii și noi, fotbaliștii, trebuie să privim în aceeași direcție. Cel mai important e să salvăm echipa de la retrogradare și pentru asta ne mai trebuie cel puțin o victorie și o remiză".

"Am plătit pentru două faze tratate cu neglijență. Am luat două goluri copilărești, ar trebui să fim mai concentraţi în astfel de situații"
Costel Gâlcă, după 1-2 cu Levante

7 puncteo despart pe Espanyol, poziția a 15-a în clasament, de primul loc retrogradabil (18) cu 5 etape înaintea finalului

Program: Vin Sevilla și Barcelona!

Data Adversar
Azi Celta Vigo (a)
22 aprilie Las Palmas (d)
1 mai  FC Sevilla (a)
8 mai Barcelona (d)
15 mai Eibar (a)

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Gata, e sigur: gestul lui Gerrard e clar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează