INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO MADRID

Horațiu Moldovan, titular la Atletico Madrid? » Dorit de mai multe cluburi din Premier League, Jan Oblak ar putea părăsi echipa lui Simeone

Jan Oblak și Horațiu Moldovan
Jan Oblak și Horațiu Moldovan

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 14:42 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 15:23

Jan Oblak (31 de ani), titularul din poarta lui Atletico Madrid, poate părăsi clubul din capitala Spaniei la sfârșitul acestui sezon.

Slovenul este unul dintre cei mai apreciați portari din lume, iar multe echipe din Premier League și-au arătat interesul pentru acesta în ultima perioadă.

Aventurierul de la Manchester City, dezvăluiri șocante: „Am făcut lucruri oribile. Am vrut să fug din Anglia!”
ANGLIA
Aventurierul de la Manchester City, dezvăluiri șocante: „Am făcut lucruri oribile. Am vrut să fug din Anglia!”

Manchester United vrea să-l transfere pe Jan Oblak

Manchester United este pregătită să-l transfere pe Jan Oblak în vara anului 2024, susține fichajes.net. Poarta „diavolilor roșii” a fost apărată timp de 12 sezoane de fostul portar al lui Atletico Madrid, David De Gea.

Contractul lui De Gea a expirat în vara anului 2023, iar clubul a decis să nu-i ofere varianta prelungirii, optând pentru transferul lui Andre Onana de la Inter Milano. Portarul camerunez i-a costat 50 de milioane de euro pe „diavoli”, dar prestațiile acestuia au fost mult sub așteptări.

44de goluri a încasat Andre Onana în 30 de meciuri în poarta lui Manchester United, în toate competițiile

Potrivit sursei citate anterior, Manchester United vrea să-l înlocuiască rapid pe Onana și a pregătit o ofertă de 45 de milioane de euro pentru Jan Oblak, portar de care s-a interesat de mai multe ori în ultimii ani.

Oblak a ajuns la Atletico Madrid în 2014 și a bifat 422 de meciuri în toate competițiile pentru echipa antrenată de Diego Simeone. Contractul goalkeeper-ului expiră în 2028, dar presa spaniolă susține că Atletico este dispusă să-l cedeze pe Oblak în schimbul unei oferte bune.

Horațiu Moldovan ar putea deveni titular la Atletico Madrid

Dacă Jan Oblak ar decide să o părăsească pe Atletico Madrid, Horațiu Moldovan este candidatul principal pentru postul de titular. Internaționalul român nu a apucat încă să debuteze pentru Atletico Madrid, dar a fost în lot la ambele meciuri disputate de echipa sa de când s-a transferat, 1-0 cu Sevilla în Cupa Spaniei și 2-0 cu Valencia în La Liga.

Ivo Grbic (28 de ani), rezerva lui Jan Oblak în ultimele două sezoane, a părăsit-o pe Atletico Madrid în această iarnă și a semnat cu ocupanta ultimului loc din Premier League, Sheffield United.

Cealaltă variantă a lui Diego Simeone pentru postul de portar este Antonio Gomis (20 de ani), care a bifat o singură apariție pentru echipa mare a lui Atletico. În ultima etapă a sezonului precedent, în deplasare cu Villarreal, Diego Simeone l-a trimis titular în poartă pe Ivo Grbic.

În minutul 85, Simeone l-a înlocuit pe Grbic cu Antonio Gomis, la scorul de 2-1 pentru Atletico, dar Villarreal a reușit să egaleze în minutul 90+2. Cu o victorie în acel meci, Atletico ar fi putut încheia sezonul pe locul al doilea, în fața rivalilor locali de la Real.

VIDEO. Horațiu Moldovan, prima interacțiune cu Jan Oblak

Vezi și alte știri:

Nu a mai suportat umilința și a plecat de la stadion înainte de finalul meciului Craiova - FCSB
CSU CRAIOVA - FCSB
Nu a mai suportat umilința și a plecat de la stadion înainte de finalul meciului Craiova - FCSB
Marie-Louise Eta a scris istorie în Bundesliga după ce a devenit prima femeie antrenor din istoria competiției
BUNDESLIGA
Marie-Louise Eta a scris istorie în Bundesliga după ce a devenit prima femeie antrenor din istoria competiției

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  29 Ianuarie 2024, 23:07
Postat de Shogun01 pe 29 Ianuarie 2024, 16:13

am deschis aceasta stire doar sa vad dc este scris de Andra Mocanu

nu stie andra bocanc asa ceva.. vezi la alte titluri.. asa fac si eu ..

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Ianuarie 2024, 16:50

Moldovan a fost luat de la Rapid ca portar de rezerva ...adica numarul doi ...indiferent daca pleaca Oblak ...Moldovan tot nr 2 ramane ...o sa si cumpere un portar nr 1 ...

Shogun01
Shogun01  •  29 Ianuarie 2024, 16:13

am deschis aceasta stire doar sa vad dc este scris de Andra Mocanu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează