INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Atletico Madrid a găsit secretul » De ce Horațiu Moldovan e vedeta clubului pe TikTok

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 09:08 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 09:56

Deși nu a jucat niciun minut pentru Atletico Madrid, portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) e vedetă pe rețelele sociale alte ibericilor.

În ultima săptămână, clubul madrilen a postat două clipuri în care apărea și fostul jucător de la Rapid, iar acestea i-au încântat pe suporteri, în special pe români.

Cum a ales să reacționeze Horațiu Moldovan la postarea lui Atletico Madrid cu poza lui și melodia lui Tzanca Uraganu
ATLETICO
Cum a ales să reacționeze Horațiu Moldovan la postarea lui Atletico Madrid cu poza lui și melodia lui Tzanca Uraganu

Horațiu Moldovan, vedetă pe TikTok la Atletico Madrid

Înainte de meciul cu Inter Milano, pe contul de TikTok al lui Atletico a fost postat un videoclip în care portarul se amuză pe seama glumelor pe care colegii lui le făceau pe seama lui Antoine Griezmann. Iar filmulețul a devenit viral printre fanii români. Au fost 3,5 milioane de vizionări, 440.000 de aprecieri și aproape 1000 de comentarii, cele mai multe de la români.

Ulterior, Atletico Madrid a postat un clip inedit: o imagine cu Horațiu Moldovan însoțită de o melodie interpretată de Tzancă Uraganu. Și a devenit din nou viral: 2,8 milioane de vizualizări, 200.000 de like-uri și 3.137 de comentarii.

Iar cei care se ocupă de conturile de social media ale lui Atletico și-au dat seama că Moldovan are o bază uriașă de fani și vor să profite pentru a avea cât mai multe vizualizări. Și au postat un nou filmuleț cu portarul român.

Un clip postat duminică la prânz, cu portarul român pe pistă, în timp ce se pregătește să urce în avion, a devenit din nou viral. A strâns în 20 de ore 500.000 de aprecieri și peste 500 de comentarii.

@atleticodemadrid All the (𝒂𝒎𝒂𝒛𝒊𝒏𝒈) players walk like this🕺🇷🇴 #Pretty #Moldovan #Romania #Rumania #🇷🇴 #romania🇷🇴 #Horatiu ♬ suono originale - Melissa <3

Spre deosebire, multe clipuri alte clubului nu depășesc câteva sute de mii de afișări, mult sub cele în care apare Moldovan.

Prinde Horațiu Moldovan Euro 2024?

Horațiu Moldovan a fost titularul postului de portar în campania de calificarea pentru Euro 2024. Transferat de la Rapid la Atletico, are șanse minime să prindă minute. Fostul selecționer Victor Pițurcă a comentat situația, într-un interviu acordat Gazetei:

„La Moldovan e chiar mai delicată și, după părerea mea, dacă el nu va juca deloc, ar fi chiar imposibil să mai fie chemat la lot. Eu așa cred, dacă va continua să fie eterna rezervă a lui Oblak. Pentru că e clar, cât timp portarul titular al lui Atletico e valid, nu poate să-i ia locul. Iar postul de portar este foarte dificil și important”.

VIDEO. Ar trebui să apere sau nu Horațiu Moldovan la EURO? » Ce spune Răzvan Stanca: „Ar trebui testat în meciurile amicale”

Citește și:

PAOK, victorie pe final după ce a fost condusă » Trupa lui Răzvan Lucescu rămâne în lupta pentru titlu
PAOK
PAOK, victorie pe final după ce a fost condusă » Trupa lui Răzvan Lucescu rămâne în lupta pentru titlu
Cristiano Ronaldo va fi anchetat » Gestul făcut la meciul Al Shabab - Al Nassr a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
AL SHABAB - AL NASSR 2-3
Cristiano Ronaldo va fi anchetat » Gestul făcut la meciul Al Shabab - Al Nassr a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
penultimul
penultimul  •  27 Februarie 2024, 13:30

Le-a luat cam mult ca sa se prinda ca dl Moldovan care e pe banca de rezerve nu citeste pe kindle "Critica ratiunii pure" de Kant.

mr90
mr90  •  26 Februarie 2024, 17:48

Logic ca devine viral, virusul bintuie in prostime !

DMA87
DMA87  •  26 Februarie 2024, 15:31

Trebuie să justifice și el salariul primit. Va fi un soi de Lobonț la Roma. Orice, dar nu mai portar nu. Așa și Moldovan. Dacă e nevoie, face pe clovnul, pe mascota echipei, pe majoreta, responsabil cu buna dispoziție în cadrul lotului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează