INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

Avocații lui Gabi Tamaș speră să elimine pedeapsa fotbalistului » Fotbalistul, favoritul gardienilor

Gabi Tamaș și avocații săi
Gabi Tamaș și avocații săi

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 18:40

 Avocații lui Gabi Tamaș și-au început deja treaba și încearcă din răsputer să obțină o decizie favorabilă în ceea ce privește revenirea fotbalistului la antrenamentele lui Hapoel Haifa.

  • Corespondentul GSP.ro Beno David este în  Israel și transmite ultimele informații de cazul Tamaș.

Aceștia speră ca în maximum 7-8 zile să convingă autoritățile că Tamaș (35 de ani) poate fi eliberat din pedeapsa primită la domiciliu și să revină alături de colegii săi, apoi la meciuri.

De menționat că ieri după ce a părăsit arestul poliției din Israel, Gabi Tamaș a fost asaltat de gardieni pentru o poză. În plus, fotbalistul chiar le-a transmis acestora că-i așteaptă la stadion pentru a se întâlni și în alte împrejurări.

Gabi Tamaș a stat în arest timp de 7 zile după ce a fost prins băut la volan cu viteza de 205 km/h.

Citește și:

Dezvăluiri din spatele gratiilor despre Gabi Tamaș: „A fost o traumă. A slăbit 5-6 kilograme”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vnelu01
vnelu01  •  02 Aprilie 2019, 20:46

Faptul că, după cum spune o veche vorbă romănească, i se caută-n coarne cu victimizarea şi manifestaţii pro, nu face decât să-l determine să repete isprava. La cât îl duce mintea îmbibată de alcool nu va trece mult până când vom auzi de o altă ispravă a beţivului. Regretabil ar fi să se lase cu victime şi interesant care va fi reacţia publică la momentul respectiv.

bogat
bogat  •  02 Aprilie 2019, 20:17

...pentru a se intalni si in alte imprejurari iar nu cum ati scris in text "pentru a se intalni si in alte imprejurimi". :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează