INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

Băluță l-a impresionat pe antrenorul Slaviei Praga: "Este un jucător foarte muncitor, cu un caracter bun"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 13:33

Alexandru Băluță (24 de ani) a fost căpitan la primul meci în tricoul cehilor de la Slavia Praga, conform unei vechi tradiții.

Doar de 6 minute a avut nevoie olteanul pentru a se face remarcat. Un corner executat de Vladimir Coufal, o altă achiziție din această vară, a ajuns la fostul mijlocaș al celor de la U Craiova, care, atent, a reluat în plasa laterală din preajma porții.

"Sperăm că va fi ca și ceilalți jucători care au venit să atace echipa de bază. Are calități minunate. Craiova a jucat într-un mod ușor diferit, 3-4-3, și a jucat fie pe vârf, fie pe una din aripi.

Pentru echipa națională a jucat pe un alt post, astfel încât este capabil să intre pe toate pozițiile ofensive. Noi l-am ales pentru stilul lui! Este un jucător foarte muncitor, cu un caracter bun, un jucător cu inteligență în joc, cred că se va potrivi și ne va ajuta", a declarat antrenorul Slaviei, Jindřich Trpišovský.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  27 Iunie 2018, 08:58

Aveti putina rabdare cu Baluta. Va grabiti cu evaluarea lui. caracterul se vede in timp, calitatile si randamentul se vad si se masoara in timp. O saptamana e timp pentru coptul cireselor nu pentru astfel de evaluari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close