INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Bănel, tras pe linie moartă la Saint Etienne » Anunţul care îi dă fiori fostului stelist

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 decembrie 2012 12:13

Bănel Nicoliţă (27 de ani) are mari şanse să se despartă de Saint Etienne, anunţă presa din Franţa. Fostul stelist a avut mari probleme cu accidentările în ultimele luni şi nu mai este în planurile lui Christophe Galtier.

Deşi a început foarte bine şi i-a impresionat pe fanii "verzilor", Bănel Nicoliţă va pleca de la club mai repede decît se aştepta. Mijlocaşul de 27 de ani a ajunsîn Franţa în vara lui 2011, cînd a plecat de la Steaua pentru 700.000 de euro şi părea că s-a impus rapid în prima echipă, acumulînd 19 meciuri şi chiar a reuşit 3 goluri. 

Acest sezon a fost catastrofal pentru Bănel care s-a accidentat foarte des, reuşind să apară în doar 3 meciuri, 2 în campionat şi unul în Cupă. Antrenorul celor de la Saint Etienne, Christophe Galtier e decis deja să caute un înlocuitor şi chiar a anunţat că prioritatea pentru această perioadă de transferuri este aducerea unui mijlocaş dreapta, exact acolo unde era Nicoliţă.

"Avem neapărat nevoie de un mijlocaş dreapta, dar vor fi mai multe mişcări pe piaţa transferurilor. Ştim cu toţii problemele cu care se confruntă Banel Nicoliţă şi Alejandro Alonso.

Cum voi avea şi jucători plecaţi în ianuarie la Cupa Africii, mă gândesc cu groază la perioada următoare. Trebuie să ne mişcăm repede şi să ne întărim, pentru că suntem extrem de vulnerabili", a declarat Christophe Galtier, într-un interviu pentru franceinfo.fr citat de DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
pugula_mea
pugula_mea  •  25 Decembrie 2012, 23:49

el se trage din indieni acolo sa plece duca-se invartindu-se si el si neamul lui

ronaldo666
ronaldo666  •  25 Decembrie 2012, 23:02

poi antrenoru vrea mijlocas dreapta pt ca banel e accidentat si or sa le plece jucatori la cupa africii sper sa isi revina daca nu banel e oricand bine venit la steaua

luciano86
luciano86  •  25 Decembrie 2012, 20:40

Sper din suflet sa-si revina... sau daca e sa plece sa isi gaseasca o echipa buna, multa bafta Banele!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează