INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bătăuşul dat afară! » Malines i-a reziliat contractul lui Alibec

Denis Alibec revine la Inter mai devreme decît s-a aşteptat.
Denis Alibec revine la Inter mai devreme decît s-a aşteptat.

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 21:42

După revolte, întîrzieri şi amenzi, atacantul a lovit cu pumnul un coleg, iar şefii clubului l-au trimis înapoi la Inter Milano.

Împrumutat vara trecută de Inter pentru un sezon în Belgia, Denis Alibec (foto, 21 de ani) n-a rezistat pînă la capăt la Malines. Luni, preşedintele Timmermans l-a exclus din club: "I-am rupt contractul. Am văzut lucruri inadmisibile. L-am avertizat deseori, dar am fost obligaţi să-l dăm afară".

Potrivit presei belgiene, Malines îi reproşează: amenzi de circulaţie, lovirea maşinii unui coleg în parcare, întîrzieri la pregătire şi revolte pe motiv că nu e titular. "A adunat mai multe sancţiuni decît partide jucate", a scris cotidianul local HLN. Ultima picătură a fost bătaia de la antrenament, săptămîna trecută, cînd a făcut KO un coechipier, pe Cordaro. Acesta îl ironizase pentru comportamentul infantil. I-a răspuns cu o serie de pumni la figură.

Ce spune Alibec? "M-am certat în repetate rînduri cu antrenorul Brys şi s-a ajuns la ruptură. Despre accidente şi amenzi nu vreau să vorbesc. Revin la Inter, probabil la vară voi fi iar împrumutat. M-aş întoarce în România, dar nu la orice club".

1 este cifra golurilor lui Alibec la Malines (11 meciuri în 28 de etape, nici un joc de 90 minute)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
stancuvlad
stancuvlad  •  14 Martie 2012, 13:08

Pai da....nu la orice echipa Cum spunea potentialul lui omolog, Mitea, "am si eu un CV" :))

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  14 Martie 2012, 13:00

oare toti fotbalistii astia tineri care pleaca afara sunt batuti in cap? sa vina in tara si sa-l vad coleg de echipa cu mitea. Ei doi contra fufelor si sticlelor de vodca

gigeluss
gigeluss  •  14 Martie 2012, 07:29

ALI BEC ALI BEC ALI ....... altul care nu a invatat nimic jucind afara. Ce pacat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează