INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Beitar Ierusalim vrea să dea lovitura cu Liviu Antal » Românul este dorit definitiv

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 14:13

Liviu Antal, mijlocaşul român în vîrstă de 25 de ani, s-a acomodat într-un timp foarte scurt la Beitar şi a intrat în atenţia clubului israelian pentru prelungirea contractului.
Fotbalistul a sosit la Beitar în luna ianuarie de la Genclerbirligi. Nu numai că s-a acomodat foarte repede, dar a devenit în scurt timp idolul publicului din Ierusalim.

În ultima etapă din campionat, duminică, Beitar a cîştigat meciul cu Hapoel Ironi Kiryat Shmona, scor 2-1, el marcînd cele două goluri şi fiind desemnat jucătorul meciului.

Antrenorul echipei, Guy Levy, speră ca prin forma bună a lui Antal formaţia sa să încerce să joace în Europa, însă nu exclude nici locul 3 care e ocupat de formaţia pe care tocmai ce a învins-o.

Patronul echipei, Eli Taviv, se află acum la Miami şi a discutat deja cu Genclerbirligi, însă turcii cer în schimbul jucătorului 1,5 milioane de euro. Actualmente, fotbalistul este doar împrumutat de la formaţia din Turcia. Rămîne de văzut dacă cele două cluburi se vor înţelege.

Jucătorul i-a spus omului de afaceri că e foarte mulţumit la club şi că şi-ar dori să continue la Beitar şi din sezonul viitor. Eli Taviv îşi doreşte să realizeze cît mai repede transferul pentru că există posibilitatea ca echipe precum Maccabi Tel Aviv sau Maccabi Haifa să intre pe fir şi să-l "fure" pe jucător.

3 goluri a reuşit Antal în cele 7 meciuri jucate în campionat pentru Beitar Ierusalim

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează