INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Belodedici știe ce fotbalist român ar face față în Spania: „Pe el îl văd la Valencia”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 21:11

Miodrag Belodedici (54 de ani) crede că Nicolae Stanciu ar face față cu brio la o echipă de nivelul Valenciei.

Prezent la un eveniment organizat de Academia Valenciei în România, dublul câștigător al Ligii Campionilor a vorbit despre nivelul fotbaliștilor români.

„Ar fi extraordinar dacă am mai vedea un român la Valencia, la Villarreal, în Spania. Sunt băieți care ar face față acolo, cum sunt cei care au trecut prin Belgia.

Stanciu cred că ar putea juca la Valencia, îl văd acolo. Cei din Liga 1 ar trebui să muncească mult să ajungă acolo. Să sperăm că vom mai vedea români acolo.  Nu ştiu dacă a un Belodedici, că eu am jucat libero, iar acum nu se mai joacă aşa”, a declarat Belodedici pentru TV Telekom Sport. 

49de meciuri are Belodedici în tricoul Valenciei, între 1992 și 1994

Vezi și: 

Steliano Filip scapă de Hajduk Split » Agentul fostului fundaș al lui Dinamo a dezvăluit destinația

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adymartianul
adymartianul  •  19 Ianuarie 2019, 00:56

Buna gluma. N-ar prinde nici macar banca de rezerva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează