INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BENEVENTO - PARMA 2-2

Dennis Man l-a fascinat pe Ilie Dumitrescu: „Activ, cu personalitate, l-au ajutat și meciurile de la națională”

Dennis Man a înscris primul său gol în Serie A +19   FOTO
Dennis Man a înscris primul său gol în Serie A

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 18:49 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 22:48

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a analizat prestația lui Dennis Man din meciul Benevento - Parma 2-2, în care fostul golgeter de la FCSB a înscris primul său gol în Serie A

„Man a fost extrem de activ. A fost polivalent, a jucat atât în stânga, cât și în dreapta. Reușita e extrem de importantă, chiar avea nevoie de un gol. Mi-a plăcut, a avut tonus, a fost activ. Avea nevoie să ajute echipa, dar nu știu cât va conta acest punct. 

Acum încearcă mai mult, are încredere, ceea ce e un lucru pozitiv. Plus că își întărește statutul în echipă. Mi s-a părut extrem de activ, cu personalitate, cred că l-au ajutat și meciurile de la națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Dennis Man a evoluat în toate cele trei meciuri ale României din startul de campanie pentru calificarea la CM 2022. Dennis a bifat 75 de minute cu Macedonia de Nord, 25 cu Germania și 80 în Armenia, însă evoluțiile sale de la națională au fost mult sub cele din Serie A.

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, l-a completat pe Ilie Dumitrescu: „Primul gol e cel mai important pentru un jucător care a plecat în străinătate. A marcat pe final, iar psihologic te energizează un astfel de eveniment”.

Golul lui Dennis Man cu Benevento:

FOTO Imagini cu golul lui Dennis Man din Benevento - Parma 2-2

+15 FOTO

Benevento - Parma 2-2

Citește și alte știri despre Dennis Man:

Dennis Man, sub lupa Gazzetta Dello Sport » Ce au scris jurnaliștii italieni despre golul românului din Benevento - Parma 2-2

VIDEO+FOTO Benevento - Parma 2-2 » Dennis Man, primul gol în Serie A, după o execuție spectaculoasă! Mihăilă a intrat pe teren în minutul 77

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
the.king
the.king  •  03 Aprilie 2021, 21:22

Genial Man va deveni din ce in ce mai bun, are sansa sa ajunga cel mai bun fotbalist din istorie, avem tineri de clasa mondiala, pacat ca nu are cine sa-i antreneze!

2980001048705863
Nick Mester  •  03 Aprilie 2021, 21:16
Postat de holland pe 03 Aprilie 2021, 20:01

sa compari pe gary lineker cu ilie dumitrescu ...pe bune ..esti copil ...

Ce bă, Gary Lineker s-a născut cu un mădular în plus? Și unul și celălalt au fost fotbaliști - în campionate diferite, adevărat - dar au avut și au același obiect al muncii.

bridges
bridges  •  03 Aprilie 2021, 20:09

Ilie Dumitrescu s-a nascut sa fie fascinat. El e mereu fascinat. A dat unul un gol in 10 meciuri si Ilie e fascinat, nu se putea altfel.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează