INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Bild face lobby pentru Alexandru Maxim: "Acum are încredere! Dacă-l ții prea mult pe bancă, și-o pierde imediat"

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 09:13

Tabloidul Bild și un fost jucător al lui Mainz consideră că Alexandru Maxim ar fi o soluție pentru ofensiva boantă a echipei.

Mainz 05 a pierdut în week-end la Leverkusen (0-1), iar tabloidul Bild apreciază că lipsa de creativitate în ofensivă a fost princpala cauză. Motiv pentru care îi sugerează antrenorului Sandro Schwarz să-și întoarcă din nou fața către Alexandru Maxim, mâine, contra lui VfL Wolfsburg.

"Maxim a venit sezonul trecut la Mainz, a dezamăgit o bună bucată de vreme, dar acum a fost decisiv la startul reușit al noii stagiuni. A decis meciul de Cupă de la Aue aproape de unul singur, cu două goluri și o pasă decisivă, iar la 2-1 cu Augsburg a adus victoria în ultimul minut" - sunt argumentele "Bild"-ului în favoarea titularizării românului.

Pentru mijlocașul de 28 de ani insistă și fosta vedetă a echipei, Fabrizio Hayer: "Maxim are acum încredere în forțele proprii. Dacă-l ții prea mult pe bancă, și-o pierde imediat". 

"Nu mă gândesc la titularizare. Trebuie să muncesc din greu ca să intru în vederile antrenorului"Alexandru Maxim, mijlocaș Mainz 05

4
apariții are Maxim la Mainz în acest sezon, una în Cupă și 3 în 4 etape de campionat. În total, 156 de minute jucate

Vezi și: Nici Contra, nici Săpunaru nu l-au ales pe Modric în Top 3 mondial » Vezi pe cine au votat selecționerul și căpitanul naționalei!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
gintonic
gintonic  •  25 Septembrie 2018, 11:46

Succes Alex!!!... PS "Gazetari", mai verificati si corectati si voi ce dati on-line!... "totularizare" in loc de titularizare?!?... ce superficiali sunteti!... nu va respectati nici pe voi, nici pe noi, cititorii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close