INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MEDIOCRU

Bild i-a dat 4 lui Max Nicu

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Max Nicu a revenit la Hertha după o lungă perioadă de absenţă (nu mai jucase din decembrie) generată de problemele cu care s-a confruntat la spate.

 

În meciul din Europa League cu Benfica Lisabona (1-1), "tricolorul" a fost titular, dar antrenorul Friedhelm Funkel l-a înlocuit după 61 de minute. Cotidianul Bild l-a notat pe Nicu cu 4, adică "suficient", în condiţiile în care, la nemţi, calificativele sînt de la 1 (clasă mondială) la 6 (nu şi-a meritat banii).

"Trebuie să mergem cu un moral cît mai bun la returul cu Benfica", a spus Nicu la finalul partidei de joi seară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2010, 15:34

Injurati-l si acum pe Piturca, ca nu are ochi la jucatori.Nu s-a lasat niciodata influentat de presiunile presei; sa-l vedem pe Juniorul PRistic ce o sa faca atunci cand cuoscatoarea presa o sa inceapa sa aibe pareri.

corneliu90
corneliu90  •  19 Februarie 2010, 14:58

La ce ocazie a avut ... Cum sa dai bara din 5 metri singur cu portaru ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează