INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAUDE

Bild: "Marica are succes la fotbal şi noroc în dragoste"

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Cotidianul german Bild e la picioarele lui Ciprian Marica.

 

Profitînd de vizita pe care i-a făcut-o iubita, Ilinca Vandici, la Stuttgart, Bild scrie astăzi că internaţionalul român "gustă partea însorită a vieţii. Are succes la fotbal şi noroc în dragoste. Sîmbătă a dat două goluri cu Hannnover, iar acum se bucură de prezenţa frumoasei prezentatoare tv Ilinca Vandici alături de el".

Jurnaliştii au remarcat că Ilinca nu l-a scăpat din priviri pe "Cipri" la antrenament, unde l-a urmărit din spatele porţii, stînd pe o bancă, după care l-a însoţit la restaurant.

"Ilinca îi dă forţă, golurile îi dau încredere", scrie Bild, care a stat de vorbă şi cu "tricolorul": "Întodeauna am fost susţinut de club. Managerul Horst Heldt a discutat mereu cu mine în eprioadele grele. Întotdeauna m-a încurajat. Asta mi-a prins bine. Şi vă asigur că voi fi şi mai bun. N-am de gînd să dau bir cu fugiţii de la Stuttgart".

 

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (2)
 •  26 Martie 2010, 12:57

alt prostovan umflat de presa....e doar un atacant de mana a doua .....noroc cu fraierii de la stutgart ca ii dau salariu sa sparga pe galetile din bucuresti......numai catele una si una cu foamea cat casa....adevarate wc-uri,....iar el???!!!!....un fotbalist cu fatza de tont si perormante lipsa

 •  25 Martie 2010, 12:36

Sint convins ca nu ai de gind sa fugi de la VfB (unde mai primesti asa multi bani pt. asa putina munca?) Iar Horst Heldt sta de vorba cu tine sa te lamureasca sa pleci de aici, ca ne ai mincat nervii la toti(chiar si etapa trecuta)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează