INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni, despre scandalul în care echipa sa a jucat într-un meci suspectat de blat: ”Toți arbitrii pot fi închiși!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 17:16

Loți Bölöni a vorbit despre meciul Antwerp - Eupen (2-0), din sezonul trecut, suspectat de blat de autoritățile belgiene. 

Arbitrul Bart Vertenten, arestat în scandalul corupției din fotbalul belgian, a condus și acea partidă, încercând să forțeze retrogradarea lui Eupen. A făcut cadou un penalty gazdelor, după un fault în afara careului.

"Sper că arbitrul respectiv nu a fost inculpat doar pentru acea fază. Se întâmplă de 500 de ori pe sezon. Erori umane vor exista întotdeauna. Toți arbitrii pot fi închiși, dacă se judecă astfel", a declarat Bölöni la conferința dinaintea meciului de mâine, cu Lokeren.

"Să fie limpede: eu nu știu nimic, noi nu suntem implicați în acest scandal care pune în umbră competiția. Chiar și românii mă întreabă de povestea din Belgia", a adăugat Loți.

Citește și: Încă un gest de mare campion al lui Leo Messi » Argentinianul a făcut fericiți zeci de copii care suferă de cancer

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
106683413108068
Francisc Dascal  •  19 Octombrie 2018, 19:41
Postat de poison_5 pe 19 Octombrie 2018, 17:57

Mai vrem declarațiile lui Boloni despre FîCîSîBî, Becali și MM Stoica. :)

Se scrie BÖLÖNI

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Octombrie 2018, 18:08

pentru interventii in afara careului se da penalty si pe la noi vezi pentru gaz metan contra lui Dinamo acum 2 ani, sau pentru steaua contra craiova sau contra astra. macar ala din Belgia o fi fost fault ca pomenile facute stelei nu au fost nici in careu, nici fault :))

poison_5
poison_5  •  19 Octombrie 2018, 17:57

Mai vrem declarațiile lui Boloni despre FîCîSîBî, Becali și MM Stoica. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează