INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA 

Bölöni, mereu efervescent: ”Sunt nebun, de aceea muncesc și la 65 de ani”

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 10:31

Ladislau Bölöni, 65 de ani, locul 2 cu Antwerp după 3-0 cu Cercle, spune că ”nu vreau să pun prea multă presiune pe noi. Dar, când sunt singur cu gândurile mele, sunt mult mai nebun”.

Bölöni e o figură aparte în fotbalul belgian. Antrenează revelația Antwerp, care continuă să surprindă, pe locul 2 în Jupiler League după 18 etape, și fiecare apariție la conferințe sau la interviurile televizate e efervescentă.

Duminică, după 3-0 în deplasare cu Cercle Bruges, reporterul i-a reamintit poziția în clasament. Iar tehnicianul a răspuns: "Sigur că sunt mulțumit, însă de obicei încerc să driblez astfel de subiecte pentru că următoarea întrebare va fi despre play-off și titlu. Încă nu vreau să pun prea multă presiune pe noi". A completat imediat: "Dar, când sunt singur cu gândurile mele, sunt mult mai nebun. De aceea muncesc și la 65 de ani. Pentru că sunt nebun". Râdea.

Bölöni explică de ce refuză să comenteze situația bună a lui Antwerp: "Știu cât de repede se pot schimba lucrurile în fotbal. Știu că rezultatele noastre pot fi teribil de fragile. Trebuie să jucăm la 120 sau chiar 140 la sută pentru a putea concura cu marile cluburi. Nu evit să-mi asum responsabilitatea, îmi doresc doar să temperez acest entuziasm".

"Sunt fericit cu acest rezultat, dar mai puțin satisfăcut de calitatea jocului. Momentele cheie ale meciului au fost în favoarea noastră"

"Toată lumea știe că nu sunt mereu mulțumit de deciziile VAR. Totuși, eu le acord permanent creditul meu"

Loți Bölöni, antrenor Antwerp

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează