INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni nu va prinde meciul 100 la Antwerp?! Va fi demis dacă pierde cu Brugge!

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 11:14

Antwerp, echipa antrenată de către Ladislau Boloni (66 de ani), joacă duminică, 10 noiembrie, împotriva celor de la Club Brugge, în cadrul etapei #15 din prima ligă belgiană, iar antrenorul român ar putea fi dat afară după 99 de partide.

Situația lui Loți Bölöni nu mai e îngrijorătoare. E critică! Antrenorul în vârstă de 66 de ani, care a transformat-o pe Antwerp în doi ani dintr-o echipă ce de-abia promovase în Jupiler League după 13 ani într-o concurentă puternică la play-off, e acum ca un pilot într-un avion de vânătoare în flăcări. Pe un scaun ejectabil. 

Proprietarul și-a pierdut încrederea? 

Nu doar fanii vor să fie demis. Proprietarul lui Antwerp, pare că și-a pierdut răbdarea.  

„Starea de incertitudine nu trebuie să dureze prea mult”, a declarat Paul Gheysens pentru Gazet van Antwerpen. Totuși, întrebat dacă va fi destituit în această săptămână, patronul a răspuns: „Nu cred. N-am auzit nimic de la Luciano. Oricum, el decide. Trebuie să se gândească atent și să vină cu o soluție bună. Ce tactică să folosim, care să ne lase să jucăm. Va avea o discuție serioasă cu antrenorul”. 

Prietenul l-ar putea da afară 

„Luciano” este Luciano D'Onofrio, directorul sportiv al lui Antwerp. Bun prieten cu Loți, alături de care a cucerit ultimul titlu al lui Standard, în 2009. Cel ce l-a adus la clubul flamand ar putea să-l dea afară! 

Pentru Bölöni, meciul cu Bruges, de duminică, va fi al 99-lea la Antwerp. Riscă să nu mai prindă partida 100, cu Gent, pe 21 noiembrie, după pauza pentru meciurile internaționale. Dacă pierde și cu Bruges, va fi aproape sigur concediat.  

7 este locul ocupat de Antwerpîn acest moment, cu 21 de puncte în 13 etape (6 victorii, 3 egaluri, 4 eșecuri), în afara zonei de play-off

6 punctea obținut Bölöni în ultimele șase etape (un singur succes, trei remize și două înfrângeri, golaveraj 10-12)

VEZI ȘI:

ANALIZĂ // Cum și-a grăbit Niko Kovac sfârșitul la Bayern Munchen: o grosolănie cu Thomas Muller și alte două greșeli fatale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează