INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni, victorie mare în fața lui Standard Liege! Reacție după a 4-a victorie în ultimele 5 meciuri: "V-ar plăcea să auziți că vreau să fiu campion? Da, vreau să fiu campion!"

FOTO: facebook.com/RoyalAntwerpFC/
FOTO: facebook.com/RoyalAntwerpFC/

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 09:47

Royal Antwerp s-a impus în deplasare, 2-0 pe Standard Liege. Ladislau Boloni a învins-o cu Antwerp pe Standard, echipa cu care a cucerit titlul în 2009 și a fost lăudat: "Bölöni a câștigat meciul de șah cu Preud’homme", a comentat Gazet van Antwerpen

Meci special la Liège, între antrenorii care au cucerit ultimele două titluri la Standard: Preud’homme, campion în 2008, și Bölöni, câștigător al Jupiler League în 2009. A învins Loți, care creează o echipă tot mai puternică la Antwerp. "O bandă de războinici", cum îi numește Preud’homme, privindu-i cu admirație pe flamanzi. "Se luptă unii pentru alții, nu lasă spații și profită de erorile adversarilor".

Exact așa a fost. După 2-4 acasă cu Genk, primind patru goluri într-o repriză secundă horror, Antwerp a controlat duminică întreaga partidă. "O frumoasă revanșă după acele 45 de minute triste contra lui Genk", spune Loți, malițios cu ziariștii: "V-ar plăcea să auziți că vreau să fiu campion? Da, vreau să fiu campion! Totuși, sunt suficient de bătrân și de înțelept pentru a face o analiză corectă. Îmi doresc doar să fim cât mai sus".

Deocamdată, a patra victorie în ultimele 5 etape o menține pe Antwerp pe locul 3, în fața lui Anderlecht și la 8 puncte peste Standard. "Pentru că românul a câștigat meciul de șah cu Preud’homme", a remarcat Gazet van Antwerpen.

Bölöni a avut o nemulțumire, auzindu-i pe fanii gazdelor cum îl fluieră pe Mbokani, atacantul său, fost golgeter la Standard. "Am rămas cu un gust amar. Suporterii din Liège să nu uite că și datorită lui Mbo a cucerit Standard ultimul titlu. Din această cauză, nu mi-a făcut plăcere să revin aici".

Bölöni la Standard (2008-2010)

  • 42 de victorii
  • 19 egaluri
  • 20 de eșecuri

Bölöni la Antwerp (din 2017)

  • 21 de victorii
  • 17 egaluri
  • 15 eșecuri

Răzvan Marin: "N-am putut fisura acest bloc"

După a doua înfrângere la rând cu Standard, Răzvan Marin e supărat, la fel ca antrenorul Preud’homme. "La pauză, am văzut în vestiar câteva imagini din prima repriză, pentru a ne corecta greșelile, dar tot nu am găsit soluții. Antwerp a jucat om la om, în bloc, și nu am putut fisura acest bloc", a declarat mijlocașul".

13 goluri a primit Antwerp în 14 etape jucate, cea mai bună apărare din campionatul belgian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
106683413108068
Francisc Dascal  •  05 Noiembrie 2018, 14:32

Echipa mica ,fara vedete strange puncte ca furniciile.Felicitari si multe puncte Laci in restul campionatului.

spinoza
spinoza  •  05 Noiembrie 2018, 13:28

Bravo Lotzi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează