INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

FOTO Echipa lui Bogdan Andone și-a prezentat transferul din Superligă » Contract până în 2025

Valentin Costache (25 de ani) a fost prezentat oficial la Apollon Limassol, formația antrenată în Cipru de Bogdan Andone (48 de ani).
Valentin Costache (25 de ani) a fost prezentat oficial la Apollon Limassol, formația antrenată în Cipru de Bogdan Andone (48 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2023 18:19 / Actualizat marti, 22 august 2023 19:25

Ex-rapidistul Valentin Costache (25 de ani) a fost prezentat oficial la Apollon Limassol, formația antrenată în Cipru de Bogdan Andone (48 de ani). 

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de săptămâna trecută că Valentin Costache a fost scos la vânzare de Rapid. Extrema în vârstă de 25 de ani și-a găsit imediat echipă. Va fi pregătit în Cipru de Bogdan Andone, fostul antrenor al celor de la FCSB.

Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă
SOLD-OUT
Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă

Valentin Costache, prezentat la Apollon Limassol

Prezentarea oficială a lui Costache a avut loc astăzi. Valentin a semnat un contract valabil până în luna mai 2025, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon.

Echipa lui Bogdan Andone și-a prezentat transferul din Superligă » Contract până în 2025
Valentin Costache, prezentat la Apollon

Clubul Rapid a reacționat la scurt timp după anunțul oficial al ciprioților. Giuleștenii au informat că rezilierea contractului a fost făcută pe cale amiabilă și că nu vor primi nimic în contul transferului lui Costache.

Valentin Costache fusese cumpărat de Rapid în iulie 2022, de la CFR Cluj. A bifat 28 de apariții și 5 pase decisive.

Costache și Andone, la echipă de play-off din Cipru

Apollon Limassol, formație pregătită din februarie 2023 de Bogdan Andone, a încheiat sezonul trecut pe locul 5 în play-off-ului primei ligi din Cipru. A avut un rol major în lupta pentru titlu, victorie 3-2 cu APOEL, din penultima etapă, a trimis trofeul către Aris.

13,63 milioane de eurovalorează lotul lui Apollon Limassol, potrivit Transfermark

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Andrei Cionca, ofertă incredibilă pentru Dinamo! Andrei Nicolescu se simte luat peste picior: „Atât valorează clubul pentru el? M-a întristat”

ANALIZĂ GSP Cine a știut să facă bani în această vară? CFR și Farul tunuri financiare, Craiova e zero, Sepsi suclasează Rapid + Unde se situează FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
andrei2323
andrei2323  •  22 August 2023, 19:25

Limassol se aflã in Cipru nu in Israel.

forzzainter
forzzainter  •  22 August 2023, 19:07

Ce ti.e cipru, ce ti.e israel... :))))) bv profesionistilor!!

adrian.7
adrian.7  •  22 August 2023, 18:56

ALOOOOO GSP....Citiți și vă minunați!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Costache și Andone, la echipă de play-off din Israel Apollon Limassol, formație pregătită din februarie 2023 de Bogdan Andone, a încheiat sezonul trecut pe locul 5 în play-off-ului primei ligi din Israel. A avut un rol major în lupta pentru titlu, victorie 3-2 cu APOEL, din penultima etapă, a trimis trofeul către Aris.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează