INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni are Belgia la picioare: 7 puncte în 3 meciuri și niciun gol primit! Episod incredibil cu antrenorul român: "La naiba, ce e aici? Treci și termină ce ai început!"

FOTO: facebook.com/RoyalAntwerpFC/
FOTO: facebook.com/RoyalAntwerpFC/

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 10:49

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, s-a impus în meciul cu Mouscron, 1-0, în etapa a treia din Belgia, și are șapte puncte în 3 meciuri, fiind pe locul 2 și unica echipă fără gol primit.

Antwerp a început mai bine față de sezonul trecut. Două victorii cu 1-0 și un egal alb. ”Mă gândeam că va fi ca la 0-0 cu Kortrijk. Fotbalul e crud uneori”, spune antrenorul Ladislau Boloni. Sezonul trecut, primul pentru Loți Bölöni la Antwerp, a pornit cu un 0-0 acasă și o victorie la limită în deplasare, 1-0. A urmat însă o înfrângere greu de suportat: 3-5 pe teren propriu cu Genk.

Acum, apărarea pare mai sigură. Și, chiar dacă atacanții continuă să rateze mult, cum s-a întâmplat la 0-0 împotriva lui Kortrijk, echipa e în ascensiune. Are două succese cu 1-0 și șapte puncte în trei etape, fiind printre cele mai performante în Belgia. Unica din Jupiler League fără gol primit.

Sâmbătă, Owusu i-a eliberat pe roș-albi în minutul 81. "Mă gândeam că va fi ca la 0-0 cu Kortrijk. Fotbalul e crud uneori", a declarat Bölöni la conferință. "Nu a fost mare diferență, puteam să rămânem și la Mouscron cu un punct. Trebuie să-mi felicit jucătorii, îmi place să văd o echipă care se simte bine pe teren".  Runda viitoare e însă teribilă. Antwerp are meci acasă, cu FC Bruges. Campioana. 

"La naiba, ce e aici? Treci și termină ce ai început"

Presa belgiană a povestit un episod care arată implicarea lui Bölöni la Antwerp. Joi, antrenorul s-a supărat că un sponsor a vrut să-l "răpească" pe Owusu câteva minute din timpul ședinței de pregătire. Când a văzut ce se întâmplă, tehnicianul s-a înfuriat, urlând la atacant: "La naiba, ce e aici? Ți-ai încheiat toate exercițiile? Treci și termină ce ai început! Când ești gata, poți să faci orice vrei". Și momentul publicitar s-a amânat până la sfârșitul antrenamentului. 

"De ce nu luăm niciun gol? Suntem norocoși! Bat în lemn să continuăm la fel. Vorbind serios, am jucat foarte bine defensiv toate aceste trei meciuri. Dar mai avem de muncit la finalizare. Marcăm prea puțin" Loți Bölöni, antrenor Antwerp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează