STRANIERI  ·  LOŢI ACUZĂ ARBITRAJUL

Boloni nervos la conferinţa de presă

Articol de — Luni, 18 Ianuarie 2010

După umilinţa din derbyul cu Anderlecht (0-4), antrenorul lui Standard a dat vina şi pe arbitraj pentru rezultat. "Am văzut 40 de minute de fotbal şi pe urmă echilibrul s-a rupt. Am văzut un jucător, Deschacht parcă, permiţîndu-şi să-l îmbrăţişeze pe arbitru, să comenteze orice decizie, fără să păţească nimic".

 

Tehnicianul român şi-a ieşit din pepeni la o întrebare pusă din sală de un ziarist mai tînăr despre eliminarea lui Witsel. "Cred că eşti suporter, nu jurnalist. La ce cotidian lucrezi? Sîntem totuşi la o conferinţă de presă. Pînă să pui întrebări mai aşteaptă să faci 25 de ani, pentru că nu cred că ai mai mult de 19. Te rog să te pui în locul tatălui lui Witsel şi să-mi spui cum te simţi, mai ales după ce a trăit şi în urma meciului din tur?".

 

Witsel a luat "roşu" in prima repriză, după o intrare cu piciorul sus asupra lui Juhasz, iar în derbyul de la Bruxelles a fost eliminat după ce i-a fracturat piciorul polonezului Vasilewski. Standard se află pe locul 8 în Belgia, la două puncte de a şasea poziţie în clasament, ultima care asigură calificarea în play-off.O fostă starletă XXX a ajuns să trăiască pe străzi, în mizerie. Incredibil cum arată acum! Video

Libertatea

Comentarii (3)

 •  19 Ianuarie 2010, 17:12

Jucatorii il saboteaza???

 •  18 Ianuarie 2010, 17:57

nu cred asa ceva

 •  18 Ianuarie 2010, 11:57

sincer mi se pare o intrare imprudenta din partea fiecarui jucator (Witsel face alunecare cu piciorul jos pe pamant dar cu talpa inainte, este singurul care atinge mingea, apoi e calcat pe tibie de jucatorul de la anderlecht, dar din inertie loveste celalat picior al jucatorului de la anderlecht); sincer ca arbitru nu as fi dat nimic (asta dupa ce am vazut reluarea)

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2

Turris Turnu Măgurele - Rapid

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Slavia Praga

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1