INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni nu l-a putut răzbuna pe Ianis Hagi! Ce l-a nemulțumit pe antrenorul român după derby-ul de play-off cu Genk

Articol de - Publicat vineri, 14 februarie 2020 10:06

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, și Genk, formația care îl deține pe Ianis Hagi, au remizat, scor 1-1, într-un meci restant din prima ligă a Belgiei. „Sunt un pic dezamăgit. Erau mai bune trei puncte, dar n-a fost posibil”, s-a plâns antrenorul român.

Loţi Bölöni nu a reuşit să o învingă în acest sezon pe Genk decât la loviturile de departajare. S-a calificat în Cupă, dar în campionat, în jocul amânat din cauza uraganului Ciara, a fost iar o remiză (2-2 în tur, 1-1 joi), cu care Antwerp a pierdut locul 3, furat de Charleroi.

Echilibrul fragil se putea rupe oricând şi antrenorul român a rămas cu un gust amar, acuzând greşeala de la 0-1: „Sunt un pic dezamăgit, pentru că am dormit la golul încasat. Seck l-a scăpat prea uşor din marcaj, deşi Onuachu este un monstru, în sensul bun al cuvântului”. 

Boloni își ia revanşa în play-off?

Gazdele au egalat până la pauză, prin autogolul lui Mæhle, forţat de Mbokani să devieze mingea în propria poartă, şi au mai avut ocazii să răstoarne rezultatul. „Din păcate n-am reuşit să câştigăm. Ambele echipe au jucat bine, dar au luat un punct. Desigur că era mai bine să le luăm noi pe toate, numai că n-a fost posibil de data asta”, a admis antrenorul român. Căruia Wolf i-a făcut cu ochiul la final şi i-a promis revanşa în play-off.

„85 la sută a fost penalty”

„Am făcut o primă repriză proastă, însă am schimbat sistemul după pauză, am avut altă atitudine şi puteam învinge. E ruşinos că n-am fost în stare. Trebuia să primim un penalty, pentru că 85 la sută a fost”, s-a plâns tehnicianul campioanei. 

Seck l-a împins în careu pe Ito în portarul Bolat, dar VAR a păstrat decizia arbitrului. z CIFRA0 înfrângeri are Antwerp acasă în acest campionat din 12 meciuri. Doar Standard, Anderlecht şi Genk n-au plecat învinse de pe Bosuil. Ultimul eşec acolo a fost acum 9 luni, 1-2 cu Gent.

Vezi și:

Situație dificilă pentru Odion Ighalo la Manchester United, din cauza coronavirusului » „Diavolii” l-au pus să se antreneze singur!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
341520613173829
Otilia Barbu  •  14 Februarie 2020, 14:13

Felicitari marelui Loti dar cred ca inca e suparat ca nu l-a putut razbuna pe Ianis Hagi....ziaristi de doi bani

alex_777
alex_777  •  14 Februarie 2020, 12:44

...hmm da este antrenorul roman ;), un om serios care isi face treaba extraordinar de bine!!! Felicitari!!!

maccsero
maccsero  •  14 Februarie 2020, 11:23

Sper că și în presa belgiană e numit ”antrenorul român”...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close