INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni riscă să fie amendat în Belgia și se apără: "Mai e permis să spun ce gândesc? Vin din comunism, așa că mă pot adapta cu ușurință"

Boloni are contract cu Antwep până-n 2019 //Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Boloni are contract cu Antwep până-n 2019 //Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 18:39

Ladislau Boloni, antrenorul grupării belgeine Royal Antwerp, riscă să fie amendat cu 500 de euro pentru reacția pe care a avut-o la adresa arbitrilor după ultimul meci din campionat, 0-0 cu Standard Liege.

Tehnicianul român de 64 de ani a fost trimis în tribună, după ce a degajat nervos o minge către arbiturl care oficia partida, Bram Van Driessche, iar la finalul meciului a oferit declarații dure la adresa acestuia.

Acum, Boloni se apără și spune că declarațiile sale de după meciul cu Standard nu au fost deloc ofensatoare.

"Am spus după meci că arbitrilor le e greu să facă faţă presiunii cluburilor mari. După conferinţa de presă, am avut o discuţie amicală cu Van Driessche şi a recunoscut că, în calitate de arbitru tânăr, îi e greu să facă faţă. E oare declaraţia mea atât de criminală? Îi pun în pericol integritatea? Vreau să fiu tratat pe picior de egalitate. Sunt alţi trei antrenori care au făcut declaraţii mult mai grave.

Eu spun doar ce gândesc, mai e asta permis? Vin dintr-o regiune care a cunoscut comunismul, aşa că mă pot adapta cu uşurinţă dacă asta e ceea ce vreţi", a declarat Boloni, la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Noiembrie 2017, 19:31
Postat de cpt.ahab pe 15 Noiembrie 2017, 19:07

Bravo, Loti! Incet-incet, oamenii inteligenti isi cam dau seama ca-n UE e un comunism upgradat. Mai parsiv.

Aceasta plaga numita si "corectitudine politica" e de fapt, o mare si gogonata minciună prin care stăpânii din umbra ai acestei lumii își impun voința (prin toate mijloacele) turor celorlalți locuitori fara a mai tine cont de orice altceva !!! "Comunismul" care de fapt era o societate sclavagisto- feudala upgradata si ghidata de ideologia comunista, macar avea o scuza :"binele general", pe când ideologia U.E., a făcut din ideologia "comunista" o biata vopsea lavabila de foarte proasta calitate, vopsea care mai mult murdareste....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Noiembrie 2017, 19:07

Bravo, Loti! Incet-incet, oamenii inteligenti isi cam dau seama ca-n UE e un comunism upgradat. Mai parsiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează