INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REGRETE TARDIVE

"Boloni s-a scuzat, dar nu e suficient"

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Geert Bocque, controlorul antidoping bruscat şi ameninţat de antrenorul român pe 21 noiembrie 2009, mărturiseşte că Boloni a realizat că a greşit. Dar că l-a şocat imediat cînd i-a spus că dacă va reveni în vestiar îl va da din nou afară!


"Probabil acesta este lucrul cel mai grav. Oficialii nu cunosc exact procedurile, nu ştiu care sînt drepturile şi obligaţiile responsabililor cu controlul antidoping", a declarat Bocque. Boloni s-a apărat de acuzaţiile aduse, zicînd că "din cauza unor neînţelegeri în comunicare, eu n-am ştiu că respectiva persoană se află în vestiarul nostru".


La Derniere Heure prezintă incidentul încadrîndu-l în seria de episoade în care Loţi a fost protagonist în Belgia: "Pe perioada aventurii sale, Boloni a căutat şi a creat polemici. Fie că au fost cu antrenori adverşi (Rafael Benitez, în Liverpool - Standard) sau mai ales cu arbitrii (la Bruges, sezonul trecut, a fost trimis în tribună) ori cu presa (după un Standard - Anderlecht a dat la o parte microfoanele instalate în faţa lui pentru că nu i-a convenit deloc o întrebare). Iar acum, tehnicianul de 56 de ani s-a luat de un controlor antidoping".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  02 Martie 2010, 13:30

Ziaristi neinformati, Loczikam l-a provocat si pe celebrul europarlamentar si expert in fotbal JJ Becali.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează