INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Panathinaikos vrea să aducă un român! Când s-ar putea realiza transferul

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 22:22 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 22:40

Ladislau Boloni vrea să-l aducă la Panathinaikos pe fundașul stânga Alin Toșca ( 28 de ani), de la Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Șumudică.

Presa elenă a scris în ultimele zile de interesul pe care Panathinaikos Atena l-a manifestat pentru doi jucători români, este vorba de Florin Ștefan (Sepsi), care tocmai s-a accidentat teribil în week-end-ul trecut, și Valentin Gheorghe (Astra).

Boloni îl vrea pe Alin Toșca la Panathinaikos

Cei de la sportdog.gr au sosit cu o nouă variantă pentru gruparea antrenată de Ladislau Boloni: Alin Toșca, fundaș stânga, care a câștigat campionatul cu PAOK Salonic sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Ex-fotbalistul celor de la FCSB parcurge o perioadă bună la Gaziantep și a atras atenția grecilor. Și apropiații lui Toșca au confirmat interesul verzilor pentru fotbalistul de 28 de ani, dar transmit că Alin mai este dorit în prima ligă din Arabia Saudită. Nu la campioana Al Hilal, antrenată de Lucescu, la o altă adversară a acestuia

Indiferent de viitoarea echipă a lui Toșca, afacerea va fi disponibilă din vara 2021, când Alin încheie acordul cu turcii.

1.700.000 de euroeste cota lui Alin Toșca, potrivit transfermarkt

17 meciuria jucat Toșca în acest sezon, pentru Gaziantep

VIDEO Ladislau Boloni: „Presiunea nu mă deranjează! Sunt în concurență cu mine însumi”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Dan Petrescu a făcut primul transfer în Turcia, la două zile după debutul ratat

Cosmin Olăroiu este tot mai aproape de sfârșitul aventurii la Jiangsu Suning! S-a certat cu șefii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează