INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR ASIEI / AL HILAL - SYDNEY WANDERERS (ÎN TUR 0-1), AZI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE SPORT.RO

Bonus uriaş pentru Laurenţiu Reghecampf dacă va cîştiga finala Ligii Campionilor Asiei

Îmbrăcat ca un arab, în dishdasha, şi cu ochelari de soare, Reghecampf aşteaptă optimist returul finalei Ligii AFC. Şi un mesaj de la soţie pe Facebook:
Îmbrăcat ca un arab, în dishdasha, şi cu ochelari de soare, Reghecampf aşteaptă optimist returul finalei Ligii AFC. Şi un mesaj de la soţie pe Facebook: "Good Luck, Al Hilal" // Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 09:43

"Sînt sigur de victorie, sînt sigur că vom cuceri trofeul", afirmă antrenorul lui Al Hilal. "Murim şi învingem", spune şi căpitanul Al Qahtani, suspendat în tur la eşecul din Australia.

De luni, de cînd saudiţii s-au întors la Riad după 0-1 la Sydney în tur, prinţul Abdulrahman, preşedintele lui Al Hilal, şi ceilalţi şeici ai albaştrilor au fost la toate antrenamentele lui Reghecampf.

"Nu putem pierde acest trofeu. Aveţi încredere, Allah e lîngă noi", le-a spus liderul clubului, motivîndu-i pe tehnician şi pe jucătorii săi. Cărora le-a promis bonusuri suplimentare pentru o performanţă aşteptată de 14 ani, de la succesul lui Iordănescu.

- 1,25 milioane de dolari va primi Reghecampf: un milion clauza stipulată în contract, plus alte 250.000 anunţate în ultima săptămînă, inclusiv din partea fanilor

- 750.000 de dolari va fi cecul total al lui Pintilii: o jumătate de milion asigurată încă din vară, în momentul încheierii angajamentului

"Visul nostru continuă"
Reghe, atras la Riad tocmai pentru Liga Campionilor Asiei, simte apropiindu-se momentul bucuriei: "Sînt sigur de victorie. Vom deschide scorul repede, iar atmosfera incendiară din arenă ne va propulsa şi spre celelalte goluri. Trofeul va fi al nostru".

Absent la Sydney din cauza suspendării, Al Qahtani, căpitanul său, ştie care e scenariul unei asemenea finale: "Alergi pînă mori ca să învingi. Aşa gîndesc eu şi aşa gîndesc toţi colegii mei". Pentru atacant, acesta ar fi al 3-lea trofeu în AFC Champions League.

Primele două cu Al Ittihad (2005, 2006), actuala echipă a lui Piţurcă. "Visul meu continuă", afirmă Al Qahtani. Şi visul lui Al Shalhoub continuă. Mijlocaşul, 33 de ani, a rămas unicul supravieţuitor al campioanei Asiei din 2000. Cu Puiu Iordănescu pe bancă

Aplaudat în picioare de ziariştii saudiţi
Ieri, la conferinţa de presă dinaintea returului, Reghecampf a apărut îmbrăcat ca un arab, în tradiţionalul thawb. Întrebat de un ziarist ce se va întîmpla dacă nu va cuceri trofeul, antrenorul a răspuns: "Vă promit că vom fi campioni. Sper ca Wanderers să rămînă o echipă mică". Moment în care toţi reporterii saudiţi l-au aplaudat în picioare. Un jurnalist a spus: "Îi mulţumesc lui Reghecampf pentru thawb. Ne-a dat un semn că trofeul îi e destinat lui Al Hilal".

"Tactica lui Reghecampf nu ne păcăleşte"
Sosiţi la Riad, australienii de la Western Sydney Wanderers, fondaţi în 2014 şi cu o primă de zece ori mai mică decît a saudiţilor pentru cucerirea trofeului, nu-şi fac griji înaintea revanşei. "Aşa a spus Reghecampf, că ne dă cel puţin două goluri? Tactica lui de a ne demoraliza nu prinde. Nu ne păcăleşte", a declarat mijlocaşul Santaleb, în timp ce antrenorul Tony Popovici anunţă: "Nu ne sperie nimic, sîntem gata de orice surpriză a lui Al Hilal".

"Reghecampf e încrezător, obraznic şi direct, exact ce are nevoie un antrenor pentru a conduce echipa cea mai bogată şi ambiţioasă din Asia" (Sydney Morning Herald, cotidian australian)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dreak
dreak  •  01 Noiembrie 2014, 17:09

Succes ROMANILOR !!!

spectatorul
spectatorul  •  01 Noiembrie 2014, 10:39

Bafta, Reghe!

nebraska
nebraska  •  01 Noiembrie 2014, 10:24

Forza Sydney,umiliti blatistul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează