INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Bourceanu, ales în cea mai bună echipă a primei părți a sezonului din Rusia

Foto: Facebook/@pfcarsenaltula
Foto: Facebook/@pfcarsenaltula

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 13:19

Accidentat grav în meciul pe care formația sa, Arsenal Tula, l-a disputat cu Ural (1-1) pe 8 decembrie, mijlocașul Alex Bourceanu a fost inclus în cea mai bună echipă echipă din prima parte a sezonului din Rusia. 

Bourceanu face pereche la mijlocul terenul cu Gazinskiy, de la Krasnodar, iar un alt fotbalist de la Arsenal Tula care face parte din echipa aleasă este mijlocașul ofensiv Sergey Tkachev.

În meciul cu Ural, Bourceanu a suferit o fractură de tibie și a fost operat în Germania, iar recuperarea sa va dura în jur de trei luni. Bourceanu a semnat acum o lună prelungirea pe un an cu Arsenal Tula, unde încasează 45.000 de euro pe lună.

20 de meciuri
a jucat Bourceanu în acest sezon în prima ligă din Rusia, fără a înscrie vreun gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close