INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Braga a dat lovitura cu Rusescu! Fostul stelist, în acelaşi top cu Oscar Cardozo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 18:04

Fostul stelist, Raul Rusescu, are un început de an de senzaţie la Braga. Atacantul se află pe locul cinci în topul celor mai eficienţi marcatori din Portugalia în acest sezon.

Rusescu are o medie de un gol la 108,75 de minute, el reuşind să înscrie de patru ori în toate competiţiile de la venirea sa, la începutul anului, la Sporting Braga.

Topul este condus de Islam Slimani (Sporting Lisabona), cu o medie de un gol la 86,4 minute, urmat de Rodrigo (Benfica Lisabona), cu un gol la 92,9 minute, Oscar Cardozo (Benfica Lisabona), cu un gol la 107,11 minute, şi Fredy Montero (Sporting Lisabona), cu un gol la 108,44 de minute.

Braga l-a împrumutat pînă în vară pe Rusescu, cînd îl poate transfera definitiv pe jucătorul român plătind clubului FC Sevilla suma de trei milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexs_steaua
alexs_steaua  •  29 Ianuarie 2014, 20:47

Raul a gasit in sfarsit echipa perfecta pentru el.Sper sa ramana definitiv la Braga,sa fie cumparat de la Sevilla.

solomon_i
solomon_i  •  29 Ianuarie 2014, 18:01

Presa si clasamentele ei il urca tot ei o sa-l si coboare.Totul este relativ si ...trecator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close