STRANIERI    •   JUVENTUS

Brănescu s-a antrenat alături de Ronaldo » Ce au discutat cei doi și cum îl caracterizează pe portughez: "E mut la antrenament"

Vineri, 10 August

Laurențiu Brănescu, 24 de ani, s-a reîntors la Juventus după aventura la Dinamo și a efectuat mai multe antrenamente alături de vedetele Cristiano Ronaldo, Dybala și Mandzukic.Portarul care mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" până în vara anului 2020 a povestit cum s-a înțeles cu starul portughez la ședințele de pregătire.

"Sunt la Torino, mă antrenez aici. Acum, au făcut Juventus B și există o posibilitate foarte mare să rămân aici. Sper să se şi întâmple asta, vom vedea. Momentan, nu am mai multe detali despre asta. Când am revenit m-am antrenat alături de jucătorii care au fost la Mondial, Dybala, Ronaldo, Cuadrado, Duglas Costa şi Mandzukic, restul echipei a fost în America.

Eu îmi doresc să rămân şi să joc pentru că vin după o nouă accidentare. Vreau să fiu pe teren şi dacă va fi să merg la o echipă mai mică pentru asta, voi merge. Nu va fi o problemă pentru că prioritatea mea este să fiu cât mai mult pe teren", a declarat Brănescu pentru Fanatik.

Goalkeeperul a continuat: "Ronaldo este un model pentru noi toţi, se antrenează foarte mult. Este un tip umil, foarte prietenos, care dă totul la fiecare antrenament. Când a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antrenează din greu şi niciodată nu vorbeşte în timpul şedinţelor de pregătire.

Am vorbit cu el după unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a întrebat de unde sunt iar când i-am spus că vin din România m-a întrebat dacă îl cunosc pe Marius Niculae şi mi-a vorbit despre Ladislau Boloni".

300.000 €este cota de piață a lui Brănescu, potrivit transfermarkt.de

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase