INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

"Briliantul" aproape de Serbia » Mutu la Partizan?

Articol de - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Conform presei de la Belgrad, sîrbii încearcă să dea lovitura şi să-l ia pe vîrful de 31 de ani de la Fiorentina, însă conducătorii viola se opun transferului din cauza problemelor de efectiv.

Adrian Mutu ar putea evolua din sezonul viitor în Serbia, la campioana Partizan Belgrad! Sîrbii insistă pentru transferul atacantului de 31 de ani pentru care ar oferi circa 6-7 milioane de euro, chiar dacă acesta este suspendat pînă în noiembrie în urma "scandalului Sibutramina".

Partizan confirmă interesul
Dragan Durici, preşedintele clubului belgrădean, a confirmat pentru site-ul www.mondo.rs că Adrian Mutu ar putea ajunge la echipa antrenată de Slavisa Kokanovici. negocierile între părţi fiind extrem de înaintate.

La schimb cu Tomici
Belgrădenii mai au un atuu. Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihjalovici îl place foarte mult pe Nemania Tomici (22 de ani), noul star al lui Partizan, un mijlocaş ofensiv, care tocmai a debutat în "naţionala" Serbiei în amicalul cu Insulele Feroe. Puştiul, cotat la 5 milioane de euro, ar putea ajunge la Florenţa în schimbul lui Mutu.

"Îl vrem pe Mutu. Am demarat deja tratativele, dar singura mare problemă este suspendarea care îi expiră abia în noiembrie"
Dragan Durici, preşedinte Partizan Belgrad

"Mutu rămîne la Fiorentina, nu se pune problema să plece de acolo. Ce contract îi pot oferi cei de la Partizan?"
Victor Becali, impresar Mutu

Fiorentina se opune
Totuşi, italienii de la Fiorentina nu par deloc încîntaţi de despărţirea de "Briliant". Motivul? Actualul antrenor al trupei viola, Sinisa Mihjalovici, este extrem de mulţumit de modul în care Mutu s-a pregătit în această vară şi îl vede ca un jucător determinant pentru echipă după expirarea suspendării.

Mai mult, tînărul Jovetici, adus chiar de la Partizan, un jucător extrem de important pentru Fiorentina şi care juca pe acelaşi post cu Mutu, s-a accidentat grav şi ar putea să fie indisponibil pînă în vara lui 2011. Şi, chiar dacă au avut oferte din Turcia, de la Fenerbache, de la Al Sadd, din Qatar, şi de la Zenit, italienii au refuzat să-l lase pe român să plece.

2 milioane de euro este salariul stagional al lui Adrian Mutu la Fiorentina, el mai avînd contract cu italienii pînă în 2012

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
filozoful
filozoful  •  27 Octombrie 2010, 10:54

...mai bine l-ati trimite in albania...:):)

filozoful
filozoful  •  27 Octombrie 2010, 10:53

..ce "briliant" ma ?asa se spune acum la consumatorii de "prafuri"?Asta nu are legatura cu fotbalul,iar de "prafuri" nu va scapa tentatia e mare......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează