INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Budescu ar putea alege altă echipă la revenire, în detrimentul roș-albaștrilor: „Va juca la acolo, nu la FCSB”

Valeriu Răchită a vorbit despre plecarea lui Budescu în Arabia
Valeriu Răchită a vorbit despre plecarea lui Budescu în Arabia

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 19:41 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 20:22

Valeriu Răchită a vorbit despre plecarea lui Budescu în Arabia și posibila revenire a acestuia în vară în România.

„Am vorbit și aseară cu el. E un jucător care îți poate rezolva meciul dintr-o fază. A ajuns într-o țară unde banii sunt la ordinea zilei, nu are un Alibec acolo care să marcheze din pasele lui.

Eu l-aș aduce la echipa națională oricând! Fac un pariu cu voi. Dacă Petrolul promovează în Liga 1 și Budescu este liber, Budescu va juca la Petrolul, nu la FCSB", a spus Vivi Răchită, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

GSP a scris despre șansele ca Budescu să revină la echipa ploieșteană. Fotbalistul nu ia în calcul să joace multă vreme în Arabia Saudită, indiferent de deznodământul pe care-l va avea sezonul pentru Damac, echipă amenințată cu retrogradarea. 

Becali a anunțat că are deja un acord verbal cu atacantul pentru revenirea lui la FCSB. Sunt șanse și mai mari ca „Budi" să se întoarcă la Petrolul după experiența arabă, dacă „lupii galbeni" vor obține promovarea în prima ligă la capătul acestui sezon. 

El a mai evoluat pentru Petrolul din 2005 până în 2011, când l-a cumpărat Astra, și a mărturisit des că a rămas un fan al ploieștenilor. La FCSB a jucat în sezonul 2017-2018: 27 de meciuri și 9 goluri. Cu el în componență, echipa lui Becali a ratat câștigarea titlului spre finalul stagiunii, din cauza unui eșec la Iași, 0-1 cu Poli. Campioană a devenit CFR.

Clasament Liga 2:

Război total între Budescu și Astra » Proces pentru 720.000 de dolari!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mir21
mir21  •  26 Februarie 2021, 10:02

Rachita.....asta habar nu are ce vorbeste, il tot vad pe la tv, numa bazaconii scoate pe gura

Vezi toate comentariile (1)
Comentează