INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

"Cadou" la indigo » Lui Mircea Rednic i se întîmplă din nou: a fost îndepărtat de la Gent chiar de ziua sa

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 00:17

Românul a plătit la Gent pentru rezultatele slabe, dar şi din cauza relaţiei tensionate cu jucătorii şi cu fanii. Rednic fusese concediat pe 9 aprilie şi în 2001, de la Rapid!

Deja vu pentru Mircea Rednic. Deşi sentinţa era previzibilă încă din week-end, conducerea lui Gent a oficializat abia ieri îndepărtarea lui. Tocmai în ziua în care tehnicianul român a împlinit 52 de ani!

O mai păţise şi-n 2001, cînd era la Rapid. Patronul de atunci al giuleştenilor, George Copos, a fost chiar mai cinic. I-a dus în cantonament un buchet de flori, după care l-a anunţat că e demis.

La Gent, Rednic n-a eşuat doar din cauza rezultatelor slabe, ca în Giuleşti. După ce-a ratat play-off-ul pentru titlu, românul a pierdut vestiarul. Iar cele două eşecuri consecutive în barajul pentru un loc de Europa League au lichidat şi ultimul punct de sprijin: susţinerea fanilor.

Contractul scadent în vară a fost reziliat "de comun acord", în timp ce interimatul va fi asigurat pînă la finele sezonului de secunzii Peter Balette şi Bernd Thijs.

6 luni şi 9 zile a stat Rednic pe banca lui Gent, începînd din 1 octombrie 2013

13 echipe a condus "Puriul" pînă acum în cariera de antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bamse1901
bamse1901  •  10 Aprilie 2014, 11:01

ce cadou.....

marius.paraschiv
marius.paraschiv  •  10 Aprilie 2014, 09:49

Da, da... Sa chestii-trestii de ziua ta! Dupa sufletul tau, bai...antrenor inchipuit si caracter infect

afc13
afc13  •  10 Aprilie 2014, 09:20

Ma da asta e indepartat de peste tot. Oare nu-si pune semne de intrebare, daca e antrenor adevarat sau nu? Lasa-te de meserie Puriule ca nici draq nu te apreciaza si poate pe buna dreptate!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează