INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

"Cadou pentru Rednic" » Rotariu a răsplătit încrederea tehnicianului cu o "dublă"

Foto: Raed Kirshan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Kirshan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 13:29

Cotidianul Het Nieuwsblad scrie că Rotariu "i-a răsplătit încrederea antrenorului cu două goluri", după ce mijlocașul român a marcat în meciul câștigat de Mouscron cu Tubize (3-1).

Mircea Rednic a fost cel care a insistat pe lângă Dorin Rotariu să vină împrumut la Mouscron în condițiile în care FC Bruges nu-i mai oferea nicio șansă. Iar ex-dinamovistul "îi răsplătește deja încrederea acordată" - remarcă cotidianul Het Nieuwsblad.

După 36 de minute bifate în campionat, contra lui Zulte-Waregem, Rotariu a fost integralist miercuri seară, în "16"-imile Cupei Belgiei, cu Tubize (3-1). Și "i-a făcut cadou" antrenorului său două goluri. Cel de 2-0 (32), iar spre final (71), când oaspeții amenințau să egaleze, cel de 3-1: "cap", la o centrare ventă din corner.

Bomba lui Marin

Răzvan Marin a spart și el gheața în acest sezon. Cu o reușită de generic TV, șut de la 30 de metri, pentru 2-0 (31), în victoria lui Standard Liege cu Heist (4-0). Alex Chipciu, utilizat până-n minutul 64 al meciului de la Westerlo, și Nicolae Stanciu, introdus în minutul 72, s-au calificat și ei cu Anderlecht în "optimi" (1-0). Dar nu s-au remarcat deloc. 

"A fost cel mai bun meci al meu de când joc în Belgia. Am marcat, am dat un assist, iar golul patru a plecat tot de la mine"
Răzvan Marin, la Digisport

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează