INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Campionatul Greciei a fost din nou întrerupt! Răzvan Lucescu nu s-a mai putut abține: "Găsiți-l pe bastardul care a făcut așa ceva!"

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 15:30

Răzvan Lucescu s-a plâns după victoria din grupele Cupei Greciei, 6-0 în deplasarea cu Aittitos Spata, că în fiecare an apar probleme: ”Este incredibil ce se întâmplă aici, sper ca poliția să-și facă treaba”, declară cel mai bun antrenor român al anului. 

Răzvan Lucescu a terminat anul în Grecia pe primul loc și în grupa de Cupă. A câștigat la scor de tenis (6-0) meciul de ieri din deplasare cu ultima clasată din divizia secundă, Aittitos Spata, prin hat-trick-ul lui Prijovici, "dubla" lui Karelis și golul lui Cañas.

PAOK trebuia să joace duminică, pe teren propriu, cu Giannina, numai că toată etapa a fost amânată din cauza grevei arbitrilor, după ce arbitrul Thanasis Tzilos a fost atacat în fața casei.

"S-a depășit orice fel de limită"

"Este incredibil ceea ce s-a întâmplat. Trăiesc de cinci ani în Grecia și, din nefericire, constat că tot mai des apar astfel de incindente grave. În fiecare sezon se oprește campionatul, nu e normal, s-a întrecut orice fel de limită. Sper ca poliția greacă să-și facă treabă și să-l aresteze pe bastardul care a făcut-o. Dar pe de altă parte, nu e de datoria mea să spun când să jucăm, Liga decide în astfel de situații", a reacționat Luce junior.

I-au dat foc la casă!

Thanasis Tzilos, arbitru internaţional grec, a fost agresat de patru persoane în momentul în care pleca de la locuinţa lui din Larissa.

Potrivit Athens News Agency, centralul în vârstă de 33 de ani, inginer de profesie, a avut nevoie de mai multe puncte de sutură la cap şi a suferit și răni la gambe. "Nu vom lăsa pe nimeni să ne terorizeze", a amenințat Asociația Arbitrilor.

În noiembrie 2016, locuința șefului acesteia fusese incendiată. 

"Pentru a ne arăta sprijinul faţă de colegul nostru, suspendăm activităţile până la noi ordine. Și ne exprimăm indignarea în ceea ce priveşte acest atac laş şi agresiunile repetate asupra arbitrilor"
Comunicatul Asociației Arbitrilor din Grecia

Vezi și: EXCLUSIV Reacție emoționantă a lui Mircea Lucescu după ce fiul său a devenit antrenorul anului: "Serios? Abia aștept să-l văd și să-l strâng în brațe"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
158180581397392
Bala Nicolae  •  22 Decembrie 2018, 11:24

Consider ca meciurile din campionatul nostru sunt influentate de arbitri in proportie de 35%. Sa fie clar nu ca rezultat ci ca joc. FF rar cand trec 2 minute fara sa fluiere.Arbitru cauta sa fie VIOARA INTAI. LA ASTA SE MAI ADUGA SI CEL CARE COMENTEAZA jocul in functie de simpatie .Fotbalul este un joc barbatesc, in forta,viteza,detenta, lasatil liber dlor arbitri,nu-l fragmentati pt.ca jucatori nostri de fotbal sunt rudimentarii nu pot lega mai mult de 3-4 pase cand sunt liberi,cand sunt atacati bubue mingea. Uitativa in cronica meciului jucat de Liverpool- WOLVER joi 21.12. 10 faulturi. Daca nici aici nu se joaca tare sau Germania,Italia

maistor_kokir
maistor_kokir  •  21 Decembrie 2018, 15:44

Ce-o fi asa greu pt arbitrii sa fie corecti, sau cu folosirea VAR, nici un arbitru n-ar mai avea cum sa fie corupt. Sincer nu cred ca un arbitru e atacat, pt ca ar fi prea corect.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează