INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - ROMA 2-0 (TUR)

Căpitanul lui Lazio despre victoria surpriză cu Roma: ”Antrenorul ne-a încărcat cu gloanțe în vestiar”

Biglia (dreapta, în duel cu Totti)
Biglia (dreapta, în duel cu Totti) "a fost la catedră, prin mușchi și idei", scrie Gazzetta dello Sport // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Căpitanul Biglia a povestit că discursul lui Inzaghi l-a motivat fantastic: ”Antrenorul ne-a spus că nu a dormit toată noaptea pregătind derbyul și asta ne-a încărcat tuturor armele”.

Lazio e favorită să dispute finala Cupei Italiei, după avantajul luat în turul derby-ului cu AS Roma (2-0). Lecție tactică predată de Simone Inzaghi mult mai experimentatului său adversar, Spalletti.

"A fost o partidă perfectă", recunoaște antrenorul biancocelestilor. Apărare fără cusur, din care a lipsit Ștefan Radu (suspendat), contraatac devastator și inspirație la introducerea lui Keita Balde.

"Când Mister ne-a reunit în vestiar, parcă ne-a încărcat tuturor armele cu gloanțe. Discursul său m-a impresionat și ne-a motivat fantastic. Ne-a zis că n-a dormit toată noaptea pregătind meciul în cele mai mici detalii", a povestit căpitanul Biglia, aflat la primul triumf în derby după 6 tentative!

Milinkovici- Savici, omul meciului, și-a făcut un dar pentru a 22-a aniversare de luni. Iar Immobile, și el fără victorie contra Romei până miercuri, a pecetluit întâiul succes lazial după aproape 4 ani.

22de șuturi a trimis miercuri Roma fără să înscrie. Doar cu Empoli (0-0) a avut mai multe (23) în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează