INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CARAMARIN MERGE DUPĂ COSMIN OLĂROIU

Caramarin l-a lăsat pe Levy cu ochii în soare » "Oferta de la Al-Ain este mult mai bună"

Caramarin îl lasă pe Rony Levy pentru Olăroiu
Caramarin îl lasă pe Rony Levy pentru Olăroiu

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 19:41

Antrenorul secund al lui Ronny Levy de la Anorthosis, Gabriel Caramarin, a refuzat să mai continue alături de israelian în Cipru. Acesta a primit o ofertă mult mai consistentă din partea lui Cosmin Olăroiu şi e gata să o accepte.


Caramarin a fost secundul lui Rony Levy şi în perioada petrecută de acesta la Steaua. Oferta pe care Al-Ain i-a făcut-o i se pare de nerefuzat românului şi zilele următoare acesta va merge să semneze contractul.

"În această seară mă întorc în ţară şi zilele următoare plec în Emirate să semnez cu Al-Ain. Oferta lui Oli a fost mult peste ce primeam în Cipru. Am colaborat cu Olăroiu şi la Steaua şi a fost foarte bine. Îi mulţumesc lui Levy că m-a luat în Cipru cînd am fost dat afară de la Steaua", a spus Gabriel Caramarin pentru GSP.RO.

Playtech: Ianis Hagi, în mijlocul unui SCANDAL la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi


Comentarii (4)
tytovici
tytovici  •  06 Iunie 2012, 03:51

asa-i romanu isi omoara sora pentru bani si noi il acuzam pe amaratu asta ca fuge dupa un codru de paine mai mare. aprpo domnu levi vica cat mai are contract cu dvs e transferabila?

kily
kily  •  06 Iunie 2012, 00:07

asta este romanul... musca mana ce i'a intins o bucata de paine!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Iunie 2012, 20:32

Aratarea aia de Caramarin, l-a luat ala de mila dupa el si acum ...pac la prima oferta a zbughit-o ! "Pe cine nu lasi sa moara...." Antrenorul lu peste, cred ca sta in piocioare pe un scaun la antrenamente sa fie vazut !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează