INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CARDIFF - READING 3-3, 1-4 PEN.

Cardiff - Reading 3-3, 1-4 pen. // George Pușcaș, tot mai jos în Anglia! Nota 3, foarte slab şi scos la pauză

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 11:24

FA CUP // Cardiff - Reading 3-3, 1-4 pen. // George Pușcaș, atacantul lui Reading, a avut o singură ocazie în 45 de minute, înlocuitorul său marcând ultimul penalty la departajare. „Mingea a sărit din el şi a pierdut constant posesia", l-a criticat BerkshireLive

Reading a trecut în „optimile” Cupei Angliei după o dramatică rejucare cu Cardiff (fusese 1-1 pe teren propriu). A revenit de la 0-2 şi a trimis meciul în prelungiri, apoi a egalat şi la 3 pentru loviturile de departajare, unde a transformat 4 din 4 penaltyuri!

 Dar nu a fost seară fericită şi pentru George Puşcaş, care, dincolo de victorie, rămâne cu evoluţia foarte slabă de marţi. Titularizat de managerul Bowen, după ce în Championship, tot la Cardiff, a intrat vineri în minutul 83, atacantul român a dezamăgit, fiind înlocuit la pauză, împreună cu Adam. 

„Bine că a ieşit la pauză”

Presa locală l-a criticat şi i-a acordat, la fel ca şi colegului scos, nota 3. Cea mai mică a oaspeţilor! 

„A avut o lovitură decentă de cap care s-a dus fix pe direcţia portarului, dar asta a fost totul. Românul nu a putut intra deloc în ritmul meciului. Mingea a sărit încontinuu din el şi a pierdut astfel constant posesia. Bine că a ieşit după prima repriză", a scris BerkshireLive. 

Aluko, cel care l-a schimbat a fost mult mai activ. Şi-a creat două mari ocazii şi a greşit puţine pase, marcând de la 11 metri pentru a consfinţi calificarea şi primind nota 7. 

  • Sursă foto: Guliver/Getty Images

7 goluriîn 26 de meciuri are George Puşcaş la Reading în acest sezon. N-a mai fost integralist de două luni

„În prima repriză am fost foarte departe de ce mă aşteptam, am jucat prost şi am ridicat vocea în vestiar, cu cuvinte dure. Am făcut două modificări, dar nu cred că cei înlocuiţi au fost mai slabi decât ceilalţi" - - Mark Bowen, manager Reading 

Vezi și: 

Mirel Rădoi primește o veste excelentă din Turcia: decizia luată de Fatih Terim în privința lui Florin Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
307361603349887
Dan Pastrama  •  05 Februarie 2020, 13:22

adica atacam islanda cu unu din care sare mingea...

magic4ever
magic4ever  •  05 Februarie 2020, 12:15

Campionatul italian i se potrivea mai bine lui Puscas...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează