INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHAMPIONSHIP

Cât ghinion pentru echipa lui Pantilimon, după ce a condus cu 3-0!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 19:49

Nottingham Forest a remizat pe terenul lui Norwich, 3-3, în etapa a 24-a din Championship, după ce oaspeții au condus cu 3-0. 

Costel Pantilimon a fost integralist la Nottingham, echipă care a deschis scorul în prelungirile primei reprize prin Cash. Robinson a majorat diferența în minutul 65, iar 10 minute mai târziu același Cash a dus scorul la 3-0.

N-a fost de ajuns pentru Nottingham pentru a câștiga. Vrancic a sunat adunarea și a marcat cu 13 minute înainte de final. Prelungirile partidei au fost de coșmar pentru Pantilimon. Onel Hernandez a înscris de două ori în minutele 90+4 și 90+8.

Deși Nottingham a rata victoria și Pantilimon a primit trei goluri, portarul român a fost singurul jucător din echipa lui Aitor Karanka ce n-a fost criticat de fani. Din contră, goalkeeperul a fost apreciat pe pagina de facebook a clubului.

"Pantilimon ne-a ținut în joc" sau "Pantilimon a reușit câteva parade și ne-a salvat. Nu-i putem reproșa nimic astăzi", au fost doar două dintre reacțiile fanilor lui Nottingham pe rețelele de socializare.

Nottingham ocupă locul 10, cu 36 de puncte, în timp ce Norwich se luptă la promovare și e pe poziția secundă, cu 48 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  26 Decembrie 2018, 23:06

de-abia astept leeds-ul maestrului bielsa la anul. o sa dea multe dureri de cap echipelor mari.

luker
luker  •  26 Decembrie 2018, 21:16

Pacat ca au pierdut 2p azi. Aveau o sansa sa urce pe 7, urmeaza doua meciuri grele pt Panti, inclusiv Leeds in deplasare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează