INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Bicfalvi, MVP în Rusia! Goluri Tănase, Drăguș și Maxim + „Il Luce” a spart gheața în Ucraina

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.
Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 18:52 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 00:21

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. Jucătorii noștri de atac au avut în mare un final de săptămână reușit, Alex Maxim, Denis Drăguș, Florin Tănase și Eric Bicfalvi reușind să marcheze, ultimul bifând chiar o „dublă”. La capitolul antrenori, Olăroiu și Mircea Lucescu s-au bucurat de victorii, în vreme ce Șumudică a pierdut.

Maxim, gol în Gaziantep - Umraniyespor

Gaziantep și Umraniyespor au remizat, scor 1-1, în etapa #6 din campionatul Turciei. Integralist, Alex Maxim a deschis scorul din penalty în minutul 59. Două minute mai târziu, Vali Gheorghe a fost înlocuit la oaspeți. 

Până la urmă, partida s-a încheiat la egalitate, Mrsic stabilind scorul final în prelungiri, tot ca urmare a unei lovituri de pedeapsă. Toșca a fost rezervă neutilizată la Gaziantep.

Prima victorie pentru Mircea Lucescu în campionat

Dinamo Kiev a învins-o azi pe Lvov, scor 1-0, în runda #3 a campionatului din Ucraina.

După două înfrângeri în primele două etape, cu Dnipro (0-3) și Zorya (2-3), trupa lui Mircea Lucescu a reușit să obțină primele puncte din actuala stagiune. 

A înfruntat-o pe Lvov, formație din subsolul clasamentului (locul 14), și a câștigat întâlnirea datorită golului reușit de Vitaliy Buyalskyy în minutul 32. Buyalskyy a „înțepat” mingea în plasă, fiind servit excelent în fața porții de Tsygankov.

Bicfalvi, „dublă” pentru Ural

Eric Bicfalvi a reușit o „dublă” pentru Ural, în victoria cu Torpedo Moscova, scor 2-0, în etapa #9 din campionatul Rusiei. Internaționalul român a ajuns la 3 goluri marcate în acest sezon. Ural este pe locul 15 din16 în Rusia, cu 4 puncte.

Ionuț Radu și Chrircheș, intergraliști în Atalanta - Cremonese

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș au fost integraliști la Cremonese împotriva Atalantei, într-un meci din etapa #6 din Serie A, terminat cu scorul de 1-1. Stoperul naționalei a fost și căpitanul lui Cremonese, care a ajuns la două puncte în acest sezon. 

Șumudică a pierdut din nou în Arabia Saudită

Al Raed, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut cu Al Ittihad, scor 0-1, în etapa #3 din campionatul Arabiei Saudite. Este a doua înfrângere în campionat pentru Al Raed, după 1-2 cu Abha. Echipa lui Șumudică are și o victorie, cu Al Wehda, scor 1-0. Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță au fost titulari.

Pjanic, gol la debut pentru echipa lui Olăroiu

Al Sharjah, echipa lui Cosmin Olăroiu, a câștigat cu Beni Yas, scor 3-0, în etapa #2 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Pentru echipa românului a marcat și nou-venitul Miralem Pjanic. Mijlocașul transferat de la Barcelona a dus scorul la 2-0, din penalty. Primul gol al lui Al Sharjah fusese marcat de un alt fost jucător al catalanilor, atacantul Paco Alcacer.

Drăguș visează la revenirea la națională

Denis Drăguș (23 de ani), fotbalistul celor de la Standard Liege, a reușit vineri un nou gol pentru echipa sa, în victoria belgienilor, scor 2-1 în deplasare cu St. Truiden. Astfel, își continuă forma excelentă în Belgia, după ce etapa trecută le-a adus victoria celor de la Standard cu singurul gol al meciului cu Oostende, 1-0. Lansat excelent de Amallah, în minutul 26, Drăguș a punctat elegant pe lângă portar, deschizând scorul.

Florin Tănase, primul gol la Al Jazira

Florin Tănase (27 de ani) a reușit primul său gol pentru Al Jazira, formație care le-a plătit celor de la FCSB 3 milioane de euro. În minutul 47 al meciului din deplasare cu Khorfakkan, în urma unui atac prelungit al celor de la Al Jazira, Oumar Traore i-a recentrat cu capul o minge în careu internaționalului român, care a marcat cu un șut cu stângul la colțul scurt. Portarul advers nu a mai putut face nimic.

Vești proaste pentru Edi Iordănescu » Valentin Mihăilă s-a accidentat și va rata meciurile României din Liga Națiunilor
ITALIA
Vești proaste pentru Edi Iordănescu » Valentin Mihăilă s-a accidentat și va rata meciurile României din Liga Națiunilor
Principala problemă a lui Dennis Man în Italia » Ce îi lipsește internaționalului român pentru a străluci la Parma
ITALIA
Principala problemă a lui Dennis Man în Italia » Ce îi lipsește internaționalului român pentru a străluci la Parma

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
necion
necion  •  12 Septembrie 2022, 13:23

Ce treaba are Lucescu cu stranierii? Stranieri inseamna jucatori din strainatate care sunt convocati la nationala,la ce nationala e convocat Lucescu ca sa il faceti stranier? :))

prima_la_stanga
prima_la_stanga  •  12 Septembrie 2022, 11:12
Postat de adriann_ pe 11 Septembrie 2022, 21:49

Cu Maxim si Bicfalvi piese de baza plus Sapunaru si Dragos Grigore in aparare etc faci o echipa care spulbera la orice ora "Nationala" becalista selectata de Stoichita, pardon Edi...

Categoric; eu zic ca ne-am bate pentru medalii la urmatorul Euro. Cu stewarzii.

emil1986
emil1986  •  12 Septembrie 2022, 08:45
Postat de adriann_ pe 11 Septembrie 2022, 21:49

Cu Maxim si Bicfalvi piese de baza plus Sapunaru si Dragos Grigore in aparare etc faci o echipa care spulbera la orice ora "Nationala" becalista selectata de Stoichita, pardon Edi...

Ce prostavan!!!!! :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează