INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LEVANTE - BILBAO 3-0

Ce ghinion pentru Cristi Ganea la debutul în La Liga după 5 luni de așteptare!

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 09:36

La debutul pentru Athletic în La Liga, Cristi Ganea (26 de ani) a suferit o contuzie intercostală în deplasarea cu Levante, pierdută 0-3, după ce s-a ciocnit cu Roger, și a fost înlocuit în minutul 50. Bilbao încasase primul gol chiar înaintea pauzei din lovitura liberă provocată de fundașul român.

La doar cinci zile după ce debutase la Bilbao, la 4-0 cu Huesca în Cupa Regelui, Cristi Ganea și-a îndeplinit visul de a juca în La Liga. Nu era anunțat titular, deși primele două variante de fundaș stânga, Yuri Berchiche și Balenziaga, erau out, primul suspendat și celălalt accidentat.

Eduardo Berizzo l-a surprins plăcut însă și a început cu el la mijloc împotriva lui Levante pe banda stângă! Poziție pe care îl mai testase la antrenamente.

A ieșit în aplauze

Fostul jucător al Viitorului n-a acuzat tracul debutului, a participat la construcție, i-a centrat o dată lui Aduriz și a acoperit flancul în defensivă. Până în minutul 45+4, când gazdele au deschis scorul.

"A comis un fault inocent, ce nu era absolut necesar. Din nefericire, centrarea ce-a urmat s-a transformat în golul lui Chema", a scris El Correo. 0-1 la pauză și ghinionul l-a lovit mai rău la reluare.

Tot în minutul 49, s-a ciocnit violent cu Roger și nu a mai putut continua de durere. A ieșit pe targă în aplauzele publicului, fiind înlocuit cu Susaeta.

"Contuzie intercostală toracică zonă inferioară dreapta", e diagnosticul pus aseară de medicii clubului basc. Și coșmarul a continuat pentru Athletic, care a mai primit două goluri și rămâne pe locul 18, retrogradabil.

1
Captură TV Digi Sport

Pentru cele 50 de minute, fundașul român a primit linie în Marca și în AS

"Ce zi nefastă! Ganea n-a fost cel mai slab basc, dar n-a oferit un debut bun și a terminat meciul accidentat. Iar Bilbao a atins fundul prăpastiei și Berizzo riscă demiterea" AS, cotidian spaniol

67 de minute a prins Ganea în acest sezon la Bilbao. Primele 17 au fost în turul "16"-imilor Cupei Regelui, cu Huesca. A mai fost o dată rezervă, cu Getafe, în campionat

13 etape fără succes în LaLiga e seria negativă record stabilită luni de Bilbao, care n-a avut niciodată doar o victorie în primele 14 etape

1.500.000 €a costat transferul lui Ganea de la Viitorul la Bilbao, cu care are contract până în iunie 2021

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10213345650497025
Bobe Gabi  •  04 Decembrie 2018, 16:10

Berizzo a fost deja demis!Noul antrenor este Gaizka Garitano!Aupa Athletic!Însănătoșire grabnică pt Ganea!Un jucător iubit de public.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează