INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ce lovitură ar fi! Laurențiu Reghecampf vrea să-l transfere pe unul dintre cei mai valoroși români: "Da, vom încerca să-l aducem"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 21:47

Al-Wahda, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, intenționează să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară. Una dintre ținte este unul dintre cei mai buni fotbaliști români, Nicolae Stanciu, aflat în prezent în Cehia, la Sparta Praga.

Intențiile grupării din Emirate au fost dezvăluite chiar de Laurențiu Reghecampf, antrenorul sub bagheta căruia Nicolae Stanciu a "explodat" la FCSB. 

"E un jucător foarte important, care ajută foarte mult echipele la care joacă. Are tehnică, capacitate foarte bună de efort, e un jucător foarte bun. Din păcate, e un jucător foarte scump. A avut parte de o perioadă foarte bună la Sparta Praga şi nu e uşor să aduci un jucător în Emirate după o perioadă foarte bună în Europa. Dar vom încerca, vom vedea.

Deocamdată, el are o situaţie foarte bună acolo, e foarte iubit şi datorită jocului său preţul lui a urcat. Pentru el e foarte bine, pentru mine nu e la fel de bine, că e greu să-l aduc. Dar vom încerca să aducem un jucător care să ne ajute", a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit TV Digi Sport.

4.000.000 €e cota de piață a lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt

Stanciu, 25 de ani, evoluează în prezent la Sparta Praga. A mai jucat de-a lungul carierei la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB și Anderlecht.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează