INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Ce onoare! Tătărușanu, inclus în echipa ideală a turului de campionat din Franța

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 14:31

Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul celor de la Nantes, a fost desemnat cel mai bun portar din Ligue 1 după prima parte a sezonului din Franța.

Distincția i-a fost acordată din partea publicației Foot01, românul fiind inclus în top de către Jerome Rothen, fost fotbalist la PSG, în prezent analist în campionatul Franței.

Tătărușanu a fost achiziționat în această vară de Nantes de la Fiorentina contra sumei de 2,5 milioane de euro.

La noua sa echipă, Tătărușanu a avut evoluții extrem de apreciate, reușind să strângă 8 meciuri în care nu a primit deloc gol. Per total, a avut 19 apariții în tricoul lui Nantes, primind 15 goluri. 

Echipa ideală: Tătărușanu (Nantes) - Marcal (Lyon), Glik (Monaco), Marquinhos (PSG), Lala (Strasbourg) - Aouar (Lyon), Luiz Gustavo (Marseille) - Neymar (PSG), Fekir (Lyon), Thauvin (Marseille) - Cavani (PSG)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează