INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi? Noiembrie de coșmar la Rangers: are cifre îngrijorătoare

Ianis Hagi a avut un noiembrie de coșmar la Rangers. foto: Guliver/Getty Images
Ianis Hagi a avut un noiembrie de coșmar la Rangers. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 18:57 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 19:11

Ianis Hagi (22 de ani) nu a mai fost titular la Rangers din 29 octombrie, de la 1-0 cu Lech Poznan în Europa League. 

De atunci, în 38 de zile, albaștrii au jucat șapte meciuri (patru în campionat, toate câștigate, și trei în EL, o victorie și două egaluri), în care șeptarul tricolor a intrat pe final doar în trei dintre ele, în celelalte rămânând pe banca de rezerve până la ultimul fluier.

Duminică, la 4-0 cu Ross County în deplasare, Ianis a fost folosit de managerul Steven Gerrard din minutul 75. A fost o dată aproape de gol (80), însă șutul său din lovitură liberă a fost parat de portar. În acest sezon, Hagi are un gol (29 august) și opt pase decisive, ultima pe 25 octombrie.

Ianis Hagi în actualul sezon din Europa League: 

  • 2 meciuri
  • 136 de minute
  • 0 goluri
  • 0 pase decisive

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce au făcut stranierii în Europa League » 5, OUT din competiție! Pentru ce luptă joi Ianis Hagi, Tătărușanu și Stanciu

Gestul uluitor al lui Diego Maradona, dezvăluit abia acum » Pe ce cheltuia 100.000 de euro lunar: „E alarmant!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
pescarul_amator
pescarul_amator  •  08 Decembrie 2020, 07:59

adica ce sa se intample? Ianix e un jucator submediocru, dar el si cu tac'su i-au pacalit pe niste fraieri ca e mare jucator, numai ca la Viitura toata echipa juca pt el, cans s-au lamurit fraierii ca si-au luat tzeapa nu stiau cum sa scape de el. o nulitate poleita, careai doar *** GSP ii mai da atentie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_silvian
1_silvian  •  08 Decembrie 2020, 07:53

Numai negativisti profesionisti , cum ne aratam sustinerea? Viata e cu suisuri si coborasuri , poate Ianis merge pe sinusoidala in jos acum , poate e intr-un program de pregatire diferit pentru ca altfel este dinamica in campionatul Scotian ,poate din cauza ca nu a jucat in sistemul actual practicat de antrenor si inca nu s`a integrat ,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa`i accordam support moral ca de altceva nici nu se pune problema .Trebuie sa invatam sa sustinem sa sprijinim si sa aducem optimismul in fata. Unde este si pe unde a trecut nu se datoreaza lui Ghe. Hagi , ca nu da nimeni milioane de euro pe eticheta , aceste milioane se datoreaza calitatilor pe care le are I. Hagi si unde altii ,spre deosebire de unii romani, au vazut potential cu posibilitate de profit. Asa ca hai sa`i sustinem pe toti acesti jucatori care joaca in campionate externe si poate vor aparea si rezultatele .

1745flo
1745flo  •  07 Decembrie 2020, 22:20

Ianis nici in campionatul nostru nu impresiona. Juca meci de meci ca era echipa lui ta'su, atât! Cine credea ca va fi titular la Fiorentina, Genk sau Rangers? Ce-l recomandă pentru asta?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează