INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Ce se întâmplă cu Maxim la Stuttgart: "Antrenorii nu sunt tâmpiți să nu-l bage"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 18:18

Fostul internațional Marcel Răducanu a vorbit despre situația fotbalului românesc și despre faptul că Alexandru Maxim nu mai prinde primul 11 la VfB Stuttgart.

"Mă uit din când în când la unele meciuri. Nu mai este... pe timpul nostru, când aveam cuplaje, aveam 80.000 de spectatori în tribune. Acum nu mai e atmosferă, nu mai e calitate. Au venit mulți jucători străini, aduși din ligi inferioare din țările lor, și joacă dintr-o dată în campionatul din România.

Din cauza asta nu mai avem nici un fotbal de calitate, copiii noștri talentați nu mai au nicio șansă, pentru că se aduc jucători deja formați, pe bani mulți, care nici nu dau randament. Eu aș investi în copiii noștri, trebuie lucrat la mentalitate. Asta e problema noastră când ajunge un român în Bundesliga.

Ei cred că stiu fotbal, dar aici sunt alte cerințe. Trebuie disciplină, seriozitate și voință. Astea sunt problemele noastre. Se vede și la Maxim, care nu mai joacă. La început a jucat, se vedea că e talentat, creativ, a făcut chestii pe care nu mulți le pot face, s-a făcut iubit, dar acum nu mai joacă. Stau să mă întreb ce s-a întâmplat. Antrenorii nu sunt tâmpiți să nu îl bage", a spus Marcel Răducanu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
plischi
plischi  •  25 Februarie 2016, 08:10

greseala lui maxim a constat in ramanerea la stuttgart, dupa ce nemtii au adus pe postul acela un jucator mai bun decat el.

vyyllyy
vyyllyy  •  24 Februarie 2016, 22:50

Jucatori Romania ma refer la ce-i tineri le lipseste mentalitatea celor de afara, nu poti sa ajungi jucator mare daca gandesti prost aici e si vine antrenorilor ca nu stiu cum sa-i educe pe tineri jucatori , sa vazut de multe ori cand un jucator a "stralucit " intr-un meci si adoua zis presa din Romania la ridicat in slavi dupa copilu' si-a luat-o in cap ca e mare vedeta si gata a inceput sa se piarda aici greseste si presa mult cu laudele lor dar e chestie de mentalitate un jucator tanar trebuie sa fie cu picioarele pe pamant si sa ignore stirile din presa etc.Uite ce sa intampla domnilor ziaristi o mare parte o aveti si voi ca luati un jucator tanar dupa un gol dat pana ise urca la cap si ajunde pa 30 ani ca nu a facut nimic in football . Sa ajuns asa rau cu footbalu' Romanesc incat jucatori plecat in Arabia sau mai nou in China, nivelu' din footbalu' Romanesc e de ras in afara de Viitoru' Dinamo cam nimeni nu mai promoveza tineri jucatori , scoli de footbal au fost desfiitate gen Sportul Studentesc , FcM Bacau , pe la Craiova mai era unu nu mai stiu daca mai e activa, asta e speram ca pe viitor sa 'si revina footbalu' Romanesc.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Februarie 2016, 22:08

s-a intamplat ca maxim nu dispune nici de disciplina, nici de seriozitate si nici de vointa de a deveni titular de drept la sturttgart! simplu! mai simplu nu se poate... acesta adevarul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează